Αν ξεκίναγε σήμερα το Euro, ο Σάουθγκεϊτ δεν θα είχε επιθετικό…

Τραυματίες είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή τέσσερις εκ των κορυφαίων Άγγλων επιθετικών…



Αν ξεκίναγε σήμερα το Euro, ο Σάουθγκεϊτ δεν θα είχε επιθετικό…

Ευτυχώς δηλαδή που απέχει κάποιους μήνες το Euro του 2020, αλλιώς ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα είχε σοβαρό πρόβλημα στη γραμμή κρούσης!

Το παζλ των τεσσάρων συμπληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/1), με τον Τζέιμι Βάρντι να αποχωρεί με μυϊκό πρόβλημα στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λέστερ και τη Γουέστ Χαμ στο «Κινγκ Πάουερ» (4-1).

Το ακριβές διάστημα απουσίας του πρώτο σκόρερ της φετινής Πρέμιερ Λιγκ (17 γκολ) δεν μπορεί ακόμη να εκτιμηθεί αλλά ο 33χρονος άσος έχει ήδη προκαλέσει αναστάτωση στις τάξεις των «αλεπούδων».

Λιγότερη ανησυχία προκαλεί στους ανθρώπους της Τσέλσι το πρόβλημα που αποκόμισε ο Τάμι Έιμπραχαμ στο ντέρμπι της Τρίτης (21/1) με την Άρσεναλ (2-2), αν και δεν αποκλείεται στο χτύπημα στον αστράγαλο να τον αφήσει εκτός ακόμη και για κάποιο σεβαστό χρονικό διάστημα …

Μυϊκό είναι και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την Πρωτοχρονιά ο Χάρι Κέιν, με τον σέντερ φορ της Τότεναμ να έχει υποβληθεί σε εγχείρηση και να βρίσκεται στα… πιτς τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλη. Κανείς μάλιστα δεν είναι σε θέση να θεωρήσει δεδομένη την παρουσία του στο ερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κάτι που επιβεβαίωσε με πρόσφατες δηλώσεις του και ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Τέλος υπάρχει και η απώλεια του Μάρκους Ράσφορντ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία καλείται να ζήσει χωρίς τον διεθνή άσο για μεγάλο διάστημα λόγω προβλήματος στη μέση. Ο ίδιος παρουσιάστηκε καθησυχαστικός, τονίζοντας πως θα προλάβει να επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν…

Γιάννης Τζιουμακλής