Η καταστροφική εικασία του Ζοσέ για Κέιν!

Μια καταστροφική εικασία για τον Χάρι Κέιν έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που δήλωσε πως μπορεί ο Χάρι Κέιν να επιστρέψει ακόμη και την... επόμενη σεζόν, κάτι που φυσικά θα θέσει σε τεράστιο κίνδυνο την συμμετοχή του στα τελικά του Euro 2020!

Advertisement
Η καταστροφική εικασία του Ζοσέ για Κέιν!

Ο Πορτογάλος κλήθηκε ξανά να μιλήσει για τον ποδοσφαιριστή του και τον τραυματισμό του, και θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει κάποιο νεότερο, λέγοντας:

«Δεν έχουμε νέα για τον Χάρι και εάν μου κάνετε συνεχώς την ίδια ερώτηση τότε θα λαμβάνετε την ίδια απάντηση. Περιμένουμε να είναι εκτός, δεν ξέρω, μέχρι τα μέσα Απριλίου, τα τέλη Απριλίου, τον Μάιο, την ερχόμενη σεζόν. Δεν ξέρω. Δεν έχω νεότερα για τον τραυματισμό του».

Προφανώς ο Πορτογάλος θέλησε να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις, ωστόσο όσο πιο μετά επιστρέψει ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας τόσο πιο δύσκολο θα είναι να βρεθεί στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης ή ακόμη και να πείσει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Βεβαίως, εφόσον... μπορεί να κλωτσήσει μπάλα, δύσκολα θα λείπει από την τελική επιλογή.

Βλέπουμε...

Γιώργος Σιάφας