Πως αλλάζουν οι καιροί, Ρίο... (vids)

Πριν από περίπου έναν χρόνο, φώναζε στο τηλεοπτικό στούντιο του BT Sport να ετοιμάσουν το συμβόλαιο για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και να τον αφήσουν να κρατήσει γερά το «τιμόνι» της ομάδας. Τον Ιανουάριο του 2020, ο Ρίο Φέρντιναντ δηλώνει... ντροπιασμένος από αυτό που παρακολουθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και το 2-0 επί της Μπέρνλι...  



Πως αλλάζουν οι καιροί, Ρίο... (vids)

Ο παλαίμαχος αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» και νυν τηλεσχολιαστής, δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για το αρνητικό αποτέλεσμα της αγαπημένης του ομάδας στο ματς με την Μπέρνλι και την πρώτη νίκη των clarets στο «Ολντ Τράφορντ» έπειτα από το 1962.

Τα...«Ole's at the wheel» και η χαρά μετά από εκείνο το τρομερό «διπλό» επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ της περασμένης σεζόν, έγινε... θλίψη και ξέσπασμα, κατά το οποίο ο Ρίο Φέρντιναντ ανέφερε:

«Δεν βλέπω ένα ρόστερ 600 εκατομμυρίων. Που πήγαν αυτά τα λεφτά; Που διατέθηκαν; Τι αγορές έγιναν; Κάθομαι εδώ και αισθάνομαι ντροπή. Είναι ντροπιαστικό αυτό και δυστυχώς δεν βλέπω τίποτα στον ορίζοντα. Κανένα πλάνο, κανένα μονοπάτι για την ομάδα... Δεν μπορείς να υπερασπιστείς αυτό που βλέπεις και αυτό που συμβαίνει... Τι έχει γίνει; Τι επένδυση έχει γίνει;

Τα παιδιά θα πάνε στο σχολείο την επόμενη μέρα και δεν θα θέλουν να φορούν τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Δεν θα θέλουν να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα με αυτό που παρουσιάζει. Ο κόσμος έφευγε από το 84'! Είναι ντροπή! Οι υπεύθυνοι του συλλόγου πρέπει να το φροντίσουν αυτό».

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης