Ανταμά Τραορέ: «¶μα μάθω και κινέζικα, θα γίνω μεταφραστής»

Για την ζωή στην Πρέμιερ Λιγκ κλήθηκε να μιλήσει ο Ανταμά Τραορέ μετά την περίφημη δήλωση στην Ισπανία πως δεν κάνει βάρη, αναφερόμενος στον ρόλο του μεταφραστή που έχει στα αποδυτήρια της Γουλβς (αν και του λείπουν τα κινέζικα) αλλά και στις κλωτσιές που δέχεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου -οι οποίες δεν τον νοιάζουν!



Ανταμά Τραορέ: «¶μα μάθω και κινέζικα, θα γίνω μεταφραστής»

Ο 23χρονος Ισπανός είναι από τους πιο δημοφιλείς παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ λόγω... κυβικών και ταχύτητας και η «Daily Mail» δεν θα έχανε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκείνον για την ζωή στην Αγγλία αλλά και την μυϊκή του μάζα.

Μιλάει ισπανικά, μπαμπάρα (γλώσσα του Μάλι), γαλλικά, αγγλικά, καταλανικά και πορτογαλικά, οπότε... βοηθάει στα αποδυτήρια της Γουλβς, που είναι πολυπολιτισμικά. «Τις χρησιμοποιώ αρκετά τις γλώσσες και ο κόσμος μου λέει ότι θα μπορούσα να γίνω μεταφραστής. Αν μάθω και κινέζικα, αυτό ήταν», ανέφερε αστειευόμενος.

Όσον αφορά την σωματοδομή του και την σκληρή αντιμετώπιση που έχει από τους αντιπάλους: «Δεν αγχώνομαι για το ξύλο. Εάν αγχωθείς, πολλές φορές θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Όταν θα βλέπουν βίντεο μιας ομάδας μερικοί μπορεί να σκεφτούν: εάν τον κλωτσήσουμε λίγο μπορεί να νευριάσει, να πάρει καμιά κίτρινη. Οπότε εγώ δεν έχω πρόβλημα. Εάν φάω και καμιά κλωτσιά, κάποια στιγμή θα έχω κι άλλη ευκαιρία. Και ξανά, και ξανά... Οι περισσότεροι όταν μου κάνουν φάουλ μου ζητούν συγγνώμη κι εγώ τους λέω ότι είμαστε εντάξει».

Τέλος, μεταξύ άλλων στην συνέχεια θυμήθηκε όταν του είπαν να πάει να δοκιμάσει την τύχη του στο NFL. «Ναι, συνέβη στΆ αλήθεια. Ο personal trainer μου είχε έναν φίλο στις ΗΠΑ. Θα μπορούσα να πάω και να δοκιμαστώ, αλλά δεν το σκέφτηκα ποτέ. Το βρήκα αστείο. Το όνειρό μου ήταν πάντα να γίνω ποδοσφαιριστής», αναπόλησε.