Ανακοίνωσε την Nike η Λίβερπουλ στο πλουσιότερο deal στην Αγγλία!

Η Λίβερπουλ το πρωί της Τρίτης επισημοποίησε τη συμφωνία που έχει συνάψει με τη Nike για την ένδυση των τμημάτων της από το προσεχές καλοκαίρι, με το deal να λέγεται πως θα είναι ρεκόρ για το αγγλικό ποδόσφαιρο σε ό,τι αφορά εταιρεία που «ντύνει» κλαμπ του κορυφαίου πρωταθλήματος!  



Ανακοίνωσε την Nike η Λίβερπουλ στο πλουσιότερο deal στην Αγγλία!

Οι «κόκκινοι», αν και χρειάστηκε να περιμένουν για να διευθετηθεί το ζήτημα με την New Balance που διεκδίκησε μέσω δικαστηρίου την μονομερή επέκταση της συνεργασίας τους, τελικά έλαβαν το ελεύθερο για να γνωστοποιήσουν πως από το καλοκαίρι και για τα επόμενα χρόνια, η Nike θα είναι υπεύθυνη για τον ρουχισμό της ομάδας.

Το deal, σύμφωνα με όσα είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, ενδέχεται να είναι το μεγαλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ στην Αγγλία σε ό,τι αφορά τη σχέση ομάδας – εταιρείας ένδυσης, ξεπερνώντας και τα 75 εκατομμύρια που λαμβάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Adidas.

Η Λίβερπουλ, φέρεται να έχει συμφωνήσει έναντι 85 εκατομμυρίων ετησίως! «Ως brand, η Nike αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες μας για εξέλιξη. Ευχαριστούμε τη New Balance για τη στήριξη και τη συνεργασία τα τελευταία χρόνια» ανέφερε ο επικεφαλής του διαφημιστικού τμήματος και managing director των πρωτοπόρων της Premier League, Μπίλι Χόγκαν.

Κώστας Ζάλιαρης