Σε μεγάλα κέφια ο Πόουπ, νέο tweet για Στόουνς! (pic)

Ο Τομ Πόουπ έγινε το πρόσωπο της βραδιάς του Σαββάτου μετά το γκολ που πέτυχε για την Πορτ Βέιλ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Τα αγγλικά media «ξέθαψαν» το σχόλιο που είχε κάνει πριν από μερικούς μήνες και πιο συγκεκριμένα το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, ο Πόουπ επέστρεψε με νέο tweet για... 50 γκολ απέναντι στον Τζον Στόουνς!  



Σε μεγάλα κέφια ο Πόουπ, νέο tweet για Στόουνς! (pic)

Ο σκόρερ της ομάδας της LeagueTwo στο Etihad, φυσικά δεν περίμενε κάτι περισσότερο από την ομάδα του που ηττήθηκε με σκορ 4-1 από το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα, το οποίο και συνεχίζει στην επόμενη φάση του θεσμού.

Βέβαια, ο Πόουπ είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1, ο αγγλικός διαδικτυακός Τύπος αμέσως θυμήθηκε όσα είχε γράψει το καλοκαίρι για... 40 γκολ απέναντι στον Τζον Στόουνς και ο παίκτης επανήλθε με νέο tweet, όπου και σχολίαζε:

«Συγγνώμη που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους αλλά επικρατεί τρέλα! Θα ήθελα να πω ότι ήμουν λάθος που έγραψα ότι θα μπορούσα να σκοράρω 40 φορές μέσα σε μια σεζόν απέναντι στον Στόουνς. Θα μπορούσα να το κάνω 50»! Φυσικά το σχόλιό του είχε αρκετή δόση χιούμορ προς τον Άγγλο αμυντικό των «πολιτών»...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης