Αντιδράσεις για τα σχόλια στο «SkySports»

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σκόρπισε την Άρσεναλ (8-2), ωστόσο τα σχόλια του σχολιαστή του «SkySports» προκάλεσαν σάλο στην αγγλική κοινή γνώμη. Ο Τόνι Κασκαρίνο μίλησε για «ολοκαύτωμα» αναφερόμενος σε ορισμένους ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων και, ήδη, το θέμα κάνει το γύρο στα Μέσα στο Νησί.



Αντιδράσεις για τα σχόλια στο «SkySports»

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ που είχε την …τιμή να βρεθεί στο στόχαστρο του Τόνι Κασκαρίνο ήταν ο Αρμάν Τραορέ. Ο σχολιαστής του βρετανικού δικτύου χαρακτήρισε «άσχημη» την απόδοση του παίκτη των Λονδρέζων «ως δεξί μπακ» και συμπλήρωσε ότι το ότι «ο Νάνι ήταν αντίπαλός του ήταν σαν ολοκαύτωμα για τον ίδιο».

Μάλιστα, ο Κασκαρίνο αναφέρθηκε και στον Αντρέι Αρσάβιν, ο οποίος δεν ακολουθούσε το Νάνι για να βοηθήσει το συμπαίκτη του. η παρουσιάστρια Νάταλι Σόιερ αφού διέκοψε τον 48χρονο σχολιαστή, απολογήθηκε για όσα ακούστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής της: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές αν κάποιος προσβλήθηκε με αυτά που μόλις είπατε. Πρέπει να ζητήσω από όλους σας συγγνώμη», είπε για τα σχόλια του Κασκαρίνο η Σόιερ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετά ήταν τα σχόλια των τηλεθεατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το facebook και το twitter της εκπομπής να …παίρνουν φωτιά. Πολλοί ζητούσαν τη διακοπή της συνεργασίας του «SkySports» με το συγκεκριμένο σχολιαστή, ενώ σχεδόν όλα τα ποσταρίσματα τόνιζαν το πόσο άσχημα συναισθήματα προκάλεσε το σχόλιο του Κασκαρίνο.

Δείτε το βίντεο που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων: