η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σκόρπισε την ¶ρσεναλ (8-2), ωστόσο τα σχόλια του σχολιαστή του «SkySports» προκάλεσαν σάλο στην αγγλική κοινή γνώμη. Ο Τόνι Κασκαρίνο μίλησε για «ολοκαύτωμα» αναφερόμενος σε ορισμένους ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων και, ήδη, το θέμα κάνει το γύρο στα Μέσα στο Νησί. "/>
η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σκόρπισε την ¶ρσεναλ (8-2), ωστόσο τα σχόλια του σχολιαστή του «SkySports» προκάλεσαν σάλο στην αγγλική κοινή γνώμη. Ο Τόνι Κασκαρίνο μίλησε για «ολοκαύτωμα» αναφερόμενος σε ορισμένους ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων και, ήδη, το θέμα κάνει το γύρο στα Μέσα στο Νησί. "/>
Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σκόρπισε την ¶ρσεναλ (8-2), ωστόσο τα σχόλια του σχολιαστή του «SkySports» προκάλεσαν σάλο στην αγγλική κοινή γνώμη. Ο Τόνι Κασκαρίνο μίλησε για «ολοκαύτωμα» αναφερόμενος σε ορισμένους ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων και, ήδη, το θέμα κάνει το γύρο στα Μέσα στο Νησί.
Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της ¶ρσεναλ που είχε την …τιμή να βρεθεί στο στόχαστρο του Τόνι Κασκαρίνο ήταν ο Αρμάν Τραορέ. Ο σχολιαστής του βρετανικού δικτύου χαρακτήρισε «άσχημη» την απόδοση του παίκτη των Λονδρέζων «ως δεξί μπακ» και συμπλήρωσε ότι το ότι «ο Νάνι ήταν αντίπαλός του ήταν σαν ολοκαύτωμα για τον ίδιο».
Μάλιστα, ο Κασκαρίνο αναφέρθηκε και στον Αντρέι Αρσάβιν, ο οποίος δεν ακολουθούσε το Νάνι για να βοηθήσει το συμπαίκτη του. η παρουσιάστρια Νάταλι Σόιερ αφού διέκοψε τον 48χρονο σχολιαστή, απολογήθηκε για όσα ακούστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής της: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές αν κάποιος προσβλήθηκε με αυτά που μόλις είπατε. Πρέπει να ζητήσω από όλους σας συγγνώμη», είπε για τα σχόλια του Κασκαρίνο η Σόιερ.
Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετά ήταν τα σχόλια των τηλεθεατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το facebookκαι το twitterτης εκπομπής να …παίρνουν φωτιά. Πολλοί ζητούσαν τη διακοπή της συνεργασίας του «SkySports» με το συγκεκριμένο σχολιαστή, ενώ σχεδόν όλα τα ποσταρίσματα τόνιζαν το πόσο άσχημα συναισθήματα προκάλεσε το σχόλιο του Κασκαρίνο.
Δείτε το βίντεο που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων:
Με τη Socca Premier League να έχει φτάσει πλέον στις 17 αγωνιστικές και να απομένει μόνο μία πριν ολοκληρωθεί η πρώτη φάση και ακολουθήσουν τα Final Crossovers, όπου θα συναντηθούν οι ομάδες των δύο πόλεων, η κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται στα χέρια ομάδων από τη Θεσσαλονίκη. Οι W Rizz, Αλκοολικός Αστέρας και Cometas καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις, ενώ οι αθηναϊκές San Antonio και Magufana παραμένουν κοντά στη διεκδίκηση, χωρίς να αφήνουν μεγάλα περιθώρια διαφοράς.
Ο Βασίλης Σπανούλης υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της Μονακό και αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της προπονητικής καριέρας του, αφού από μόνος του ο πάγκος της Εθνικής Ελλάδας δεν μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη του να ασχολείται… μέρα-νύχτα με το μπάσκετ.
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα της Allwyn. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 10 έως τις 16 Φεβρουαρίου του 2026, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 28 εκατομμύρια ευρώ.
Η 25η σεζόν του Allwyn Unileague έχει ξεκινήσει δυναμικά σε 10 πόλεις σε όλη τη χώρα στην κατηγορία του mini ποδοσφαίρου / socca, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της μεγαλύτερης φοιτητικής κοινότητας στην Ελλάδα. Από τις πρώτες αγωνιστικές, το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα έντονο, με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και μεγάλο ανταγωνισμό.