Με τέτοιες επιδόσεις, το… διαζύγιο έμοιαζε αναπόφευκτο!

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τη διοίκηση της Γουέστ Χαμ για την… άμεση απόλυση του Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά το τέλος του αγώνα με τη Λέστερ. Ειδικά με τις αποκαρδιωτικές επιδόσεις της ομάδας τη φετινή σεζόν. Η ήττα από τις «αλεπούδες» ενώπιον του λονδρέζικου κοινού ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.  



Με τέτοιες επιδόσεις, το… διαζύγιο έμοιαζε αναπόφευκτο!

Ο Χιλιανός τεχνικός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της φετινής σεζόν να… ρεφάρει το τραγικό ξεκίνημα της ομάδας. Το πρόβλημα γινόταν όλο και πιο έντονο…

Όταν δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς την έδρα σου, μάλιστα, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει γυρισμός και πως ο κίνδυνος για τον γκρεμό μεγαλώνει περισσότερο.

Πράγματι, με μια σύντομη αναζήτηση διαπιστώνει κανείς ότι η Γουέστ Χαμ είναι μέχρι στιγμής η χειρότερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ από άποψη συγκομιδής βαθμών στα εντός έδρας παιχνίδια. Ποια τα «σφυριά» που τις περασμένες σεζόν λύγισε την πλειονότητα των αντιπάλων τους μπροστά στους οπαδούς τους.

Με μόλις δύο νίκες και μία ισοπαλία σε 9 εντός έδρας ματς, ναι η Γουέστ Χαμ, είναι η χειρότερη ομάδα.

Επιπλέον η χθεσινή ήττα από τη Λέστερ ήταν η τέταρτη διαδοχική της ομάδας στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε να συμβεί από το μακρινό 2006.

Υπάρχει άραγε κάποιος που… κακολογεί τη διοίκηση για την απόφασή της να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Πελεγκρίνι;