Θεότρελοι οπαδοί της Μίλγουολ αποθεώνουν γυναίκα – σωσία του Μπόρις Τζόνσον

Απίστευτο και όμως... αγγλικό! Μία φίλαθλος της Ντέρμπι αποθεώθηκε από θεότρελους οπαδούς της Μίλγουολ και ο λόγος; Η ομοιότητα της με τον πρωθυπουργό της χώρας, Μπόρις Τζόνσον!



Θεότρελοι οπαδοί της Μίλγουολ αποθεώνουν γυναίκα – σωσία του Μπόρις Τζόνσον

Την... «ομοιότητα» της με τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον και τα... αμέτρητα λίτρα μπύρας που πιθανώς να κατανάλωσαν οπαδοί της Μίλγουολ «πλήρωσε» το περασμένο Σάββατο (14/12) μία φίλαθλος της Ντέρμπι, η οποία εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί τον... Τζόνσον των «λιονταριών».

Πως γίνεται αυτό;

Το περασμένο Σάββατο (14/12) λοιπόν, οι οπαδοί της Μίλγουολ καθώς ανηφόριζαν προς το γήπεδο για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους απέναντι στην Ντέρμπι συνάντησαν στον δρόμο μία γυναίκα, την Άντζελα Στιούαρτ, η οποία στα δικά τους μάτια θύμιζε έναν και μόνο άνθρωπο... τον πρωθυπουργό της χώρας Μπόρις Τζόνσον!

Και το αποτέλεσμα;

Η Στιούαρτ να βρεθεί στους ώμους των μεθυσμένων οπαδών και μαζί εν χορώ άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα μαζί, φωνάζοντας «Boris Johnson is a lion, he hates Corbin».

Φυσικά, η... «άτυχη» γυναίκα πόσταρε το συμβάν στα social media ζητώντας μάλιστα να καταδικαστεί η πράξη των οπαδών της Μίλγουολ, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά για εκείνη.

Το ποστάρισμα λοιπόν έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά πάνω από 30.000 retweets και τα σχόλια έπεσαν... «βροχή», με αποτέλεσμα το «θύμα» να ζητήσει η ίδια να σταματήσει το... «γλέντι» εφόσον δεν το θεωρεί καν αστείο.

Βέβαια, εάν κοιτάξει κανείς καλύτερα την φωτογραφία, η ομοιότητα της Στιούαρτ με τον πρωθυπουργό της χώρας στα μάτια των οπαδών της Μίλγουολ θα έλεγε κανείς πως ίσως και να προήλθε μετά από κάμποσες μπύρες.

Αναφορικά ωστόσο, ο Μπόρις Τζόνσον προ πολλού έχει δηλώσει πως δεν υποστηρίζει κάποια ομάδα και απλά στηρίζει όλους τους συλλόγους του Λονδίνου.

Ιδού λοιπόν και το εν λόγω ποστάρισμα του «θύματος»:

Μαρίνος Πάντζης