Ο Ζέσους... τσιτώνει και σκοράρει μπροστά σε ξένο κόσμο (vid)

Μετά και τα δύο γκολ που πέτυχε στο Turf Moor βάζοντας τα γερά θεμέλια της νίκης (4-1) επί της Μπέρνλι το βράδυ της Τρίτης, ο Γκάμπριελ Ζέσους έχει φτάσει πλέον σε σημείο να έχει σκοράρει μονάχα μακριά από το Etihad τις τελευταίες έξι φορές που έχει βρει το δρόμο για τα δίχτυα!  



Ο Ζέσους... τσιτώνει και σκοράρει μπροστά σε ξένο κόσμο (vid)

Ο νεαρός Βραζιλιάνος, δίχως τον Σέρχιο Αγουέρο στο πλευρό του, δεν είχε κανένα πρόβλημα να οδηγήσει την ομάδα του στη σημαντική νίκη απέναντι στους «clarets» μετά την ισοπαλία με τη Νιούκαστλ και πριν το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχει πετύχει έξι γκολ μέχρι και αυτή τη στιγμή σε όλες τις διοργανώσεις και όλες τις φορές που έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποιούσε... εξόρμηση μακριά από το «σπίτι» της!

Ο Ζέσους, έχει πετύχει γκολ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στο «Γκούντισον Παρκ» κόντρα στην Έβερτον, το έκανε σε ουκρανικό έδαφος με αντίπαλο τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, χρίστηκε σκόρερ στο Selhurst Park απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και τώρα πέτυχε δυο τέρματα με αντίπαλο τη Μπέρνλι.

Γενικότερα, σε 19 αναμετρήσεις την τρέχουσα σεζόν (μαζί και με τα ματς της Βραζιλίας), έχει 7 γκολ, 4 ασίστ και συμμετοχή σε γκολ κάθε 104 αγωνιστικά λεπτά.

 

Κώστας Ζάλιαρης