Έδωσε τα συγχαρητήριά του σε ball boy με μια αγκαλιά ο Μουρίνιο! (Video)

Με έναν πολύ όμορφο τρόπο πανηγύρισε την ισοφάριση της Τότεναμ επί του Ολυμπιακού (2-2) ο Ζοσέ Μουρίνιο, που έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήριά του στο ball boy που έδωσε γρήγορα την μπάλα για να εκτελεστεί το πλάγιο από το οποίο προήλθε το γκολ.



Έδωσε τα συγχαρητήριά του σε ball boy με μια αγκαλιά ο Μουρίνιο! (Video)

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν έξαλλος στο πρώτο μέρος βλέποντας την ομάδα του να είναι κατώτερη των περιστάσεων, αλλά το 2-1 λίγο πριν βγει το ημίχρονο της έδωσε την δυνατότητα να βγει αποφασισμένη από τα αποδυτήρια.

Σε μια φάση που ξεκίνησε από φάουλ υπέρ των Πειραιωτών το οποίο δεν καταλογίστηκε ποτέ, οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν γρήγορα το πλάγιο για να βγει ο Λούκας Μόουρα δεξιά εντός περιοχής και να σπάσει στον Χάρι Κέιν για το 2-2. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν και το ball boy, που έδωσε γρήγορα την μπάλα για να ξεκινήσει η νέα φάση, με τον Μουρίνιο να πηγαίνει και να το αγκαλιάζει λίγο μετά χαρίζοντάς του ένα τεράστιο χαμόγελο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η φάση δεν ακυρώθηκε με τον VAR μιας και άλλαξε η κατοχή με το πλάγιο άουτ, την ώρα που στο Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν οι γηπεδούχοι είχαν γλιτώσει αποβολή του παλιού γκολκίπερ της Τσέλσι, Τιμπό Κουρτουά, αλλά και ένα πέναλτι, με τον VAR να γυρίζει την φάση πολύ πίσω για φάουλ υπέρ της «Βασίλισσας».

 

Γιώργος Σιάφας