Μια Γιουνάιτεντ με την αύρα των... Γκιγκς, Σκόουλς και Μπέκαμ! (vids)

Σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμαστε στο αποτέλεσμα, στην κάκιστη εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και την επικρατούσα κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρ' όλα αυτά, οι τρεις σκόρερ της ομάδας του Σόλσκιερ στο Bramall Lane πέτυχαν κάτι απόλυτα τιμητικό για εκείνους συγκριτικά με την ιστορία του κλαμπ.  



Μια Γιουνάιτεντ με την αύρα των... Γκιγκς, Σκόουλς και Μπέκαμ! (vids)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θύμισαν για λίγο τους ... come-back kings του παρελθόντος, όταν επί εποχής Σερ Άλεξ Φέργκιουσον η Γιουνάιτεντ κατάφερνε να φέρει τούμπα πολύ δύσκολα ματς και να βγαίνει εκείνη μεγάλη νικήτρια από τις αναμετρήσεις στις οποίες οι αντίπαλοι πίστευαν πως θα είχαν το πάνω χέρι.

Το απόγευμα της Κυριακής στο Bramall Lane απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σκόραραν για τους «κόκκινους διαβόλους» οι Μπράντον Γουίλιαμς, Μέισον Γκρίνγουντ και Μάρκους Ράσφορντ. Οι τρεις τους, είναι ηλικίας 22 ή και λιγότερο και το γεγονός πως βρήκαν και οι τρεις δίχτυα στο ίδιο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ, δημιουργεί ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο για το κλαμπ του Μάντσεστερ.

Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα έχει τρεις διαφορετικούς σκόρερ ηλικίας μάξιμουμ 22 ετών που πετυχαίνουν γκολ στο ίδιο παιχνίδι, έπειτα από τον Απρίλη του 1996 σε κόντρα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Σ' εκείνο το ευρύ 5-0, είχαν σκοράρει οι πιτσιρικάδες, τότε, Πολ Σκόουλς (42'), Ντέιβιντ Μπέκαμ (45', 55') και Ράιαν Γκιγκς (70'), ενώ, τους είχε πλαισιώσει και ο Ερίκ Καντονά (90').

 

Κώστας Ζάλιαρης