Μετά τον θρυλικό Ντίξι Ντιν, ο Χάρι Κέιν!

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε τρεις φορές απέναντι στο Μαυροβούνιο, ανέβηκε στην 6η θέση των σκόρερ όλων των εποχών για την εθνική ομάδα της Αγγλίας και έγινε ο πρώτος που έφτασε στα επίπεδα του θρυλικού Ντίξι Ντιν στα τέρματα μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος!  



Μετά τον θρυλικό Ντίξι Ντιν, ο Χάρι Κέιν!

Ο στράικερ της Τότεναμ, για δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι με τη φανέλα με το εθνόσημο στο «Γουέμπλεϊ», πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε στα 11 τέρματα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του μέσα στο 2019, έχοντας ακόμα ένα ματς, απέναντι στο Κόσοβο, την προσεχή Κυριακή.

Με τα τρία γκολ το βράδυ της Πέμπτης, έχει πλέον σύνολο 31 τερμάτων σε 44 συμμετοχές, είναι ο 6ος στη λίστα των σκόρερ όλων των εποχών των «τριών λιονταριών» ξεπερνώντας θρύλους όπως οι Λάμπαρντ, Γούντγουορντ, Φίνεϊ, Σίρερ και Λόφτχαους, ενώ, πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον μεγάλο, Ντίξι Ντιν!

Ο άλλοτε δεινός σκόρερ της Έβερτον και ένας από τους καλύτερους που έχει δει το αγγλικό ποδόσφαιρο, είχε πετύχει 12 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος με τη φανέλα της εθνικής ομάδας το 1927 και ο Κέιν έχει ένα λιγότερο από εκείνη την επίδοση!

Κώστας Ζάλιαρης