Τελεσίγραφο από τις ομάδες της Πρέμιερ για το VAR!

Να βρεθεί άμεσα λύση με την... καρμανιόλα που λέγεται VAR ή να πάψει να γίνεται χρήση του, θα ζητήσουν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ σε συνάντηση που θα έχουν με τον επικεφαλής διαιτησίας στην Αγγλία, Μάικ Ράιλι!  



Τελεσίγραφο από τις ομάδες της Πρέμιερ για το VAR!

Οι 20 σύλλογοι της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, όπως και όλος ο κόσμος στο Νησί και δη οι οπαδοί, έχουν... μισήσει το VAR για τις καθυστερήσεις που προκαλεί για τις πολλές ασάφειες στον τρόπο με τον οποίο λαμβάνει αποφάσεις, όπως συνέβη στο πρόσφατο ματς της Τότεναμ απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με τους Times, οι εκπρόσωποι και των 20 ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ θα συναντηθούν με τον επικεφαλής διαιτησίας, Μάικ Ράιλι, την προσεχή Πέμπτη και θα του ζητήσουν ή να διασφαλίσει πως θα λυθεί κάθε πρόβλημα με το VAR για να εφαρμόζεται ακόμα πιο σωστά και με τη χρήση του βίντεο από τον διαιτητή των αναμετρήσεων ή να πάψει μια και καλή η εφαρμογή του για να ηρεμήσουν όλοι!

«Δεν έχει βελτιώσει καθόλου την κατάσταση το VAR και κάνει την Πρέμιερ ν' αποτελεί περίγελο αυτή τη στιγμή» ανέφερε εκπρόσωπος ομάδας του κορυφαίου πρωταθλήματος δίχως να κατονομαστεί.

Κώστας Ζάλιαρης