Γκρίνγουντ: Γκολ, ασίστ και... νέο κομμάτι ιστορίας (vid)

Ο Μέισον Γκρίνγουντ πρόσθεσε ακόμα ένα ευρωπαϊκό γκολ στο βιογραφικό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, αυτή τη φορά είχε και ασίστ στο ίδιο παιχνίδι και για την ηλικία του είναι πρωτοπόρος!  



Γκρίνγουντ: Γκολ, ασίστ και... νέο κομμάτι ιστορίας (vid)

Ο νεαρός επιθετικός είναι εκείνος που είχε χαρίσει σημαντική νίκη στους «κόκκινους διαβόλους» απέναντι στην Αστάνα στο «Ολντ Τράφορντ» πριν από καιρό.

Τότε, τη 19η Σεπτεμβρίου, είχε γίνει ο νεότερος σκόρερ του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όταν στο 72ο λεπτό εκείνης της αναμέτρησης είχε θυμίσει... Φαν Πέρσι και σε ηλικία 17 ετών και 353 ημερών είχε γίνει ο πιο... Junior σκόρερ στα χρονικά του κλαμπ.

Από το βράδυ της Πέμπτης, 7ης Νοεμβρίου, είναι κάτοχος ενός επιπλέον ρεκόρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πετυχαίνοντας το ένα από τα τρία τέρματα της ομάδας του στη νίκη (3-0) επί της Παρτιζάν Βελιγραδίου για να εξασφαλιστεί η πρόκριση στους «32» του Europa League.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ, είναι πλέον ο νεαρότερος ever για τον σύλλογο, με γκολ και ασίστ στο ίδιο ευρωπαϊκό παιχνίδι, σε ηλικία 18 ετών και 37 ημερών...

 

Κώστας Ζάλιαρης