Ο Οζίλ έχει παίξει λιγότερο στη φετινή PL από τον Μχιταριάν

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό…



Ο Οζίλ έχει παίξει λιγότερο στη φετινή PL από τον Μχιταριάν

Ο Μεσούτ Οζίλ αγωνίστηκε χθες (30/10) για 65 λεπτά στο τρελό ματς ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ» για τη φάση των 16 του Carabao Cup αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ μετρά μόλις μια συμμετοχή. Αυτή που καταγράφηκε απέναντι στη Γουότφορντ (2-2) για την 5η αγωνιστική στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ».

Σε εκείνο το ματς ο Γερμανός άσος είχε συμμετάσχει για 71 λεπτά και σε όλες τις άλλες αναμετρήσεις δεν έχει πατήσει το χορτάρι του αγωνιστικού χώρου. Αξίζει λοιπόν να σημειωθεί πως ο Χένρικ Μχιταριάν, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρόμα από τις 2 Σεπτεμβρίου, έχει λάβει περισσότερη εμπιστοσύνη από τον Ουνάι Έμερι στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Κι αυτό διότι ο Ισπανός τεχνικός τον είχε χρησιμοποιήσει σε τρία παιχνίδια πριν ταξιδέψει για τη Ρώμη και ο συνολικός του χρόνος στο Νησί τη φετινή αγωνιστική περίοδο ανέρχεται στα 111 λεπτά.

Ο Έμερι δήλωσε ωστόσο στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου απόλυτα ικανοποιημένος από την χθεσινή παρουσία του Οζίλ και οι πιθανότητες να τον εμπιστευτεί και το Σάββατο (2/11) απέναντι στη Γουλβς είναι αρκετές…

«Η παρουσία του στα 65 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν θετική. Είχε ένα πολύ καλό ματς και δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποίησω και το Σάββατο…» τα λόγια του προπονητή των «κανονιέρηδων».

Γιάννης Τζιουμακλής