Ρούνεϊ: Είπε «αντίο» στο MLS με... ντροπιαστικό αποκλεισμό (vid)

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, έπειτα από δύο αγωνιστικές περιόδους στο MLS με τη φανέλα της DC United, λέει πλέον «αντίο» στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ, αφού, η ομάδα του αποκλείστηκε από την Toronto FC...  



Ρούνεϊ: Είπε «αντίο» στο MLS με... ντροπιαστικό αποκλεισμό (vid)

Ο Άγγλος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ετοιμάζεται πλέον για τη μεγάλη του επιστροφή στο Νησί, όπου θα εκτελέσει καθήκοντα παίκτη – κόουτς στη Ντέρμπι Κάουντι μετά και τη συμφωνία που έχει επισημοποιηθεί από καιρό και θ' αποτελεί τα πρώτα βήματα του παίκτη σε επίπεδο προπονητικής.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη τα ξημερώματα για το MLS Cup απέναντι στην Toronto FC, ο Ρούνεϊ αγωνίστηκε για 105', είδε την ομάδα του να ισοφαρίζει σε 1-1 στις καθυστερήσεις για να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση, εκεί όμως η Toronto FC ισοπέδωσε τον σύλλογο της Ουάσινγκτον.

Έφτασε στο τελικό 5-1, έγινε εκείνη που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας στο MLS Cup και κάπως έτσι, η «περιπέτεια» του Ρούνεϊ στις ΗΠΑ έφτασε στο τέλος της.

Σε δυο σεζόν, έπαιξε 49 ματς και σκόραρε 23 φορές, αφήνοντας αρκετές στιγμές για να θυμούνται οι οπαδοί της DC United...

Κώστας Ζάλιαρης