Τσεχία – Αγγλία 1-1 (Ημίχρονο)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο στην Πράγα και στην αναμέτρηση Τσεχία – Αγγλία. Σκόρερ στο 5' ο Κέιν με πέναλτι και στο 8' ο Μπράμπετς.



Τσεχία – Αγγλία 1-1 (Ημίχρονο)

Αν και άρχισε με προοπτικές... «ροντέου», τα πρώτα 45' λεπτά στην Πράγα και στο παιχνίδι της Αγγλίας με την Τσεχία ολοκληρώθηκαν με το ισόπαλο 1-1.

Οι ¶γγλοι ήταν εκείνοι που με το... «καλησπέρα» κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0, αφού μετά από ωραία συνεργασία των Στέρλινγκ και Κέιν, ο πρώτος κέρδισε πέναλτι και ο δεύτερος ευστόχησε, δίνοντας το προβάδισμα στα «τρία λιοντάρια» μόλις στο 5ο λεπτό.

Όμως, οι Τσέχοι μετά το γκολ δεν έδειξαν να επηρεάζονται και αμέσως – αμέσως πίεσαν για την ισοφάριση, την οποία και χρειάστηκαν μόλις τρία λεπτά για να την πετύχουν, αφού στο 9' μετά από κόρνερ ο Μπράμπετς εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων και ισοφάρισε σε 1-1.

Μετά την ισοφάριση λοιπόν, η γηπεδούχος εθνική ομάδα απέκτησε ρόλο... «αφεντικού» στο ματς πιέζοντας αρκετά για ένα δεύτερο τέρμα τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατεβάζοντας ταχύτητα στο τελευταίο τέταρτο του ματς, έστειλαν και τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Τσεχία (4-2-3-1): Βάτσλικ – Μπράμπετς, Τσελούστκα, Κουφάλ, Μπορίλ – Σούτσεκ, Κραλ – Νταρίντα, Γιάνκτο, Μάσοπουστ – Σικ.

Αγγλία (4-3-3): Πίκφορντ – Κιν, Μαγκουάιρ, Ρόουζ, Τρίπιερ – Ράις, Χέντερσον, Μάουντ – Στέρλινγκ, Σάντσο, Κέιν.

Μαρίνος Πάντζης