Καλωσόρισμα ναι, αλλά ως εκεί…

Συναισθηματισμοί δεν χωρούν. Καλώς να έρθει, να χειροκροτηθεί από το κοινό του «Άνφιλντ» ο Μπρένταν Ρότζερς, όμως η Λίβερπουλ οφείλει να αντιμετωπίσει με την πρέπουσα σοβαρότητα την αναμέτρηση με τη Λέστερ προκειμένου να διατηρηθεί -στην χειρότερη- στο +8 από την Μάντσεστερ Σίτι.  



Καλωσόρισμα ναι, αλλά ως εκεί…

Οι «κόκκινοι» θα υποδεχτούν για πρώτη φορά μετά από περίπου 4 χρόνια τον έμπειρο κόουτς και παράλληλα μια από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Στόχος σαφώς και είναι η νίκη, που θα διατηρήσει την ασφαλή απόσταση από τη Σίτι και την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας ενόψει της διακοπής.

Το πρόγραμμα ωστόσο ξεκινά νωρίτερα, στις 14:30, με την… αποδιοργανωμένη Τότεναμ να αναζητά τη νίκη- λύτρωση στην έδρα της Μπράιτον. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ξέρει καλά ότι με νέα απώλεια και μετά την ντροπή του Τσάμπιονς Λιγκ και των αρνητικών αποτελεσμάτων στην Αγγλία, το… πράγμα θα ζορίσει. Μία νίκη θα φέρει εν μέρει την ηρεμία στα αποδυτήρια και αυτό ευελπιστεί πως θα γίνει σήμερα.

Πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η Έβερτον που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπέρνλι! Τα «ζαχαρωτά» δεν έχουν δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση τις υψηλές προσδοκίες που δημιουργήθηκαν μετά την μεταγραφική τους κινητικότητα το καλοκαίρι και ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Σάββατο 05/10

14:30 Μπράιτον-  Τότεναμ

17:00 Λίβερπουλ – Λέστερ

17:00 Μπέρνλι- Έβερτον

17:00 Νόριτς- Άστον Βίλα

17:00 Γουότφορντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

19:30 Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας

Κυριακή 06/10

16:00 Άρσεναλ – Μπόρνμουθ

16:00 Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς

16:00 Σαουθάμπτον – Τσέλσι

18:30 Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ