«Ψυχοπλακώνεται» ο Κλοπ με τον καιρό στην Αγγλία…

Το θέμα παραμονής του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ από το καλοκαίρι του 2022 και έπειτα, επανάφερε μέσω δηλώσεων ο ατζέντης του Γερμανού τεχνικού.



«Ψυχοπλακώνεται» ο Κλοπ με τον καιρό στην Αγγλία…

Ο Μαρκ Κοσίτσκε τόνισε πως ακόμη και οι κλιματικές συνθήκες που επικρατούν στο Νησί μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην απόφαση που θα κληθεί -κάποια στιγμή- να πάρει ο «Kloppo».

«Το συμβόλαιο του Γιούργκεν έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και είναι γνωστή η επιθυμία της Λίβερπουλ για πρόωρη ανανέωση. Πρέπει ωστόσο να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε τι θα συμβεί…»

«Μην υποτιμάτε τον καιρό στην Αγγλία! Ο Γιούργκεν περνά χρόνο με τη σύζυγό του Ούλα μόνο τα πρωινά και το βράδυ μετά τις προπονήσεις. Και στα δύο αυτά χρονικά σημεία ο ήλιος αγνοείται…»

«Στη Γερμανία για παράδειγμα, υπάρχει η χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος και όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ακραίες, οι ομάδες πραγματοποιούν το συγκεκριμένο στάδιο προετοιμασίας στο εξωτερικό»

«Στο ίδιο διάστημα, οι προπονητές στην Αγγλία προετοιμάζουν την ομάδα τους για επίσημες υποχρεώσεις που μπορεί να υπερβαίνουν τα 13 ματς… Δεν είναι εύκολο» ανέφερε μεταξύ άλλων στην «Goal».

Γιάννης Τζιουμακλής