Η τριπλέτα της Λίβερπουλ δεν σταματάει πουθενά!

Μετά και το 3-1 επί της Νιούκαστλ που ήρθε με ανατροπή και τους ανέδειξε μεγάλους πρωταγωνιστές γι' ακόμα μια φορά, οι Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο συνεχίζουν γι' ακόμα μια σεζόν ν' αποτελούν το Α και το Ω για τους «κόκκινους» με τη συμμετοχή που έχουν στο σκοράρισμα της ομάδας του Κλοπ.  



Η τριπλέτα της Λίβερπουλ δεν σταματάει πουθενά!

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ, βάζει σχεδόν... αυτοσκοπό για τη φετινή σεζόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπειτα και από το ανελέητο κυνηγητό της περασμένης σεζόν, όπου είδε τη Σίτι να πανηγυρίζει για δεύτερη διαδοχική χρονιά την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Λίβερπουλ είναι η μοναδική απόλυτη ομάδα στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος και συνέχισε με το 5x5 έπειτα και από το Σαββατιάτικο ματς κόντρα στη Νιούκαστλ.

Δυο γκολ ο Σαντιό Μανέ, ένα ο Σαλάχ και δυο ασίστ ο Φιρμίνο που ήταν στον πάγκο αλλά πέρασε με αλλαγή στο πρώτο μέρος και άλλαξε ολόκληρη την εικόνα της ομάδας του «Kloppo».

Οι τρεις... σωματοφύλακες και τρομεροί σκόρερ των Πρωταθλητών Ευρώπης, ήδη, έπειτα από πέντε αγωνιστικές στο τρέχον πρωτάθλημα, έχουν καταφέρει να σημειώσουν συμμετοχή σε 5+ γκολ ο καθένας, είτε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα είτε μοιράζοντας την ασίστ!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μαζί και με το γκολ απέναντι στις «καρακάξες» έχει πλέον σκοράρει τέσσερις φορές μετρώντας και δυο ασίστ, ο Φιρμίνο έχει δυο γκολ και τρεις ασίστ, ενώ, ο Μανέ έχει σκοράρει τέσσερις φορές και έχει δώσει ένα γκολ σε συμπαίκτη του.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης