Άφησε το ποδόσφαιρο για να δουλέψει στα οικονομικά!

Η 25χρονη τερματοφύλακας της Τσέλσι, Λίζι Ντούρακ, άφησε την ομάδα της και τα ποδοσφαιρικά της όνειρα για ν' ασχοληθεί επαγγελματικά με τα οικονομικά, έχοντας αποδεχθεί πρόταση που της έγινε από την Goldman Sachs!  



Άφησε το ποδόσφαιρο για να δουλέψει στα οικονομικά!

Η μέχρι πρότινος γκολκίπερ των «μπλε» του Λονδίνου, τα ζύγισε όλα, σκέφτηκε πολύ, έκανε τις συγκρίσεις ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και τον τρόπο διαβίωσης, αλλά και το επάγγελμα που θα μπορούσε να κάνει βάσει των σπουδών της και του πτυχίου που είχε στα οικονομικά και πήρε την απόφαση να βγάλει τα γάντια και να φύγει από τη γραμμή της εστίας.

«Ήταν δύσκολη απόφαση... Είχα φτάσει σε ένα σημείο που ποδοσφαιρικά είχα πετύχει ορισμένα από τα πράγματα που ήθελα και ήμουν χαρούμενη με την εξέλιξη που είχα σημειώσει. Αν ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα, ίσως και να μου έπαιρνε πέντε χρόνια για να το καταφέρω και δεν ξέρω αν θα το κατάφερνα κιόλας» είπε η Ντούρακ, που είχε βρεθεί πλέον πολύ πίσω στις επιλογές των τερματοφυλάκων της γυναικείας ομάδας της Τσέλσι.

«Έπρεπε να σκεφτώ αν ήθελα να συνεχίσω το ποδόσφαιρο, γνωρίζοντας πόσο δύσκολες είναι οι ευκαιρίες σε αυτό το κομμάτι ή αν ήθελα να τραβήξω μια γραμμή και ν' αποχωρήσω για να διαθέσω όλη μου την ενέργεια στον κόσμο των οικονομικών» τόνισε, όταν πλέον είχε λάβει την πρόταση της Goldman Sachs για συνεργασία.

Πλέον, από τη δουλειά των... 6 ωρών την ημέρα με τις προπονήσεις και το γυμναστήριο, ξέρει ότι θα εργάζεται μίνιμουμ 12 ώρες στην τεράστια εταιρεία της οποίας έγινε μέλος, όπου θα εκτελεί καθήκοντα οικονομικού συμβούλου για κεφάλαια και επενδύσεις με πελάτες.

Κώστας Ζάλιαρης