Απασφάλισε ο Λουκάκου: «Μας περνούσαν για ηλίθιους στη Γιουνάιτεντ»!

Ο Ρομέλου Λουκάκου ξέσπασε και θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για όσα σκεφτόταν τον τελευταίο καιρό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτού πάρει την απόφαση ν' αποχωρήσει. «Πάντοτε θα στόχευαν εμένα, τον Πογκμπά και τον Αλέξις για τις διαρροές. Μας περνούσαν για ηλίθιους αλλά δεν είμαστε» δήλωσε και εξέφρασε την απορία του για το γεγονός πως όλα πήγαιναν καλά όταν έπαιζε στην εθνική Βελγίου κι έπειτα πάλι... καταστρέφονταν όλα στο Μάντσεστερ.  



Απασφάλισε ο Λουκάκου: «Μας περνούσαν για ηλίθιους στη Γιουνάιτεντ»!

Ο Βέλγος επιθετικός μετακινήθηκε στην Ίντερ του Αντόνιο Κόντε έναντι 75 εκατ.λιρών το φετινό καλοκαίρι έπειτα από αρκετές προσπάθειες των «νερατζούρι» να πείσουν τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ, γίνεται προσπάθεια από τον σύλλογο του Μιλάνου για να πάρει και τον Αλέξις Σάντσες για να πλαισιώσει τον «Big Rom».

Σε podcast στο οποίο μίλησε και πιο συγκεκριμένα το LightHarted Podcast, ο Ρομέλου Λουκάκου ξέσπασε, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πάντα έπρεπε να βρίσκουν κάποιον για να κατηγορούν για όσα έβγαιναν στη δημοσιότητα και πάντα πίστευαν πως ήμουν εγώ, ή ο Πογκμπά ή ο Αλέξις. Στις φήμες και τα σενάρια που κυκλοφορούσαν, ποτέ κανείς δεν μας προστάτευσε. Έλεγαν “ο Ρομ θα πάει εκεί και μετά θα πάει εκεί” και ποτέ κανείς δεν βγήκε να τα διαψεύσει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό συνέβαινε επί τρεις – τέσσερις εβδομάδες. Περίμενα από κάποιον να βγει και να μιλήσει από την ομάδα όμως δεν έγινε αυτό. Μένεις και παλεύεις σε μια ομάδα που σου δείχνει ότι σε θέλει, όμως όταν καταλαβαίνεις ότι θεωρούν πως δεν σου αξίζει να είσαι εκεί, τότε αποχωρείς. Είπα στη διοίκηση “δεν μπορώ να μένω κάπου που δεν με θέλουν”. Δεν είμαστε χαζοί, όσο κι αν μας θεωρούσαν χαζούς στην ομάδα. Όλοι ξέραμε από που προέρχονται αυτές οι διαρροές.

Σκεφτόμουν “πως διάολο γίνεται όλα να είναι καλά όταν παίζω στην εθνική ομάδα και όλα να χαλάνε όταν επιστρέφω στη Γιουνάιτεντ; Και μάλιστα στο Βέλγιο παίζουμε με τον τρόπο που υποθέτω θέλει να παίζει η Γιουνάιτεντ...». 

Κώστας Ζάλιαρης