Έφτιαξε το γήπεδο, κάνει μεταγραφές και... χρυσώνεται από χορηγία!

Η Τότεναμ κατάφερε να υπογράψει νέο deal με την AIA και να εξασφαλίσει σημαντικότατο ετήσιο ποσό για τα επόμενα 8 χρόνια, έχοντας επανέλθει στο... χορό των μεταγραφών και με την ελπίδα να μην αποδειχθεί δυσβάσταχτη η προσπάθεια αποπληρωμής του δανείου που πήρε για το γήπεδο.  



Έφτιαξε το γήπεδο, κάνει μεταγραφές και... χρυσώνεται από χορηγία!

Τα «σπιρούνια» ανακοίνωσαν τη νέα συμφωνία με την εταιρεία που προσφέρει σημαντικές ασφάλειες ζωής και θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλα του λονδρέζικου κλαμπ.

Το νέο συμφωνητικό έχει διάρκεια 8 ετών έναντι συνολικού ποσού 320 εκατομμυρίων λιρών, πράγμα που σημαίνει ότι θα λαμβάνονται από αυτή τη χορηγία 40 εκατομμύρια ετησίως.

Στην Τότεναμ, έχοντας ολοκληρώσει το νέο τους γήπεδο, το οποίο είναι απόλυτα λειτουργικό και φυσικά γεμίζει σε κάθε εντός έδρας ματς, πέρα από τα έσοδα που υπολογίζουν από τις match days με τα εισιτήρια και τις λοιπές εμπορικές υπηρεσίες που προσφέρει το νέο «σπίτι» του συλλόγου, βασίζονται πολύ και σε αυτά τα χρήματα για τα οποία συμφώνησαν με την AIA.

Η νέα συμφωνία με την εταιρεία έρχεται σε μια περίοδο που ήδη η ομάδα έχει σπάσει το ρεκόρ μεταγραφής της με τα 65 εκατομμύρια λίρες του Ντομπελέ, θέλει να ολοκληρώσει την απόκτηση του Τζιοβάνι Λο Σέλσο από τη Μπέτις και δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει κάνει επαφή με τη Γιουβέντους για τον Πάουλο Ντιμπάλα των 80 εκατομμυρίων.

Σαν να... αλλάζει η ρότα της Τότεναμ σταδιακά και ο Ποτσετίνο αντιλήφθηκε πράγματα που τον έκαναν να παραμείνει και να διαχειριστεί την «δίψα» για επιτυχίες που γέννησε η παρουσία στον μεγάλο τελικό του Champions League τον περασμένο Ιούνιο...

Κώστας Ζάλιαρης