Η όμορφη κίνηση του Τζέραρντ σε έναν πιτσιρίκο που έχασε τον πατέρα του...

Ο Στίβεν Τζέραρντ ενημερώθηκε από τη Liverpool Echo για έναν μικρό που υποστηρίζει τρελά τη Λίβερπουλ και έχασε τον πατέρα του δίχως να προλάβουν να πάνε μαζί στο «Άνφιλντ». Έτσι, ο θρύλος των «κόκκινων» επικοινώνησε με τον μικρό για να του δώσει τρομερή χαρά και να καλέσει εκείνον και την οικογένειά του ώστε να τα πουν κι από κοντά!  



Η όμορφη κίνηση του Τζέραρντ σε έναν πιτσιρίκο που έχασε τον πατέρα του...

Ο Ρόμπι Φλέμινγκ, μόλις στα 26 του χρόνια, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του μέσα στο 2018, έχοντας παλέψει γι' αρκετό καιρό με την κατάθλιψη.

Πίσω του, άφησε τη σύζυγό του και τον 9χρονο γιο τους, με τον οποίο ο εκλιπών σχεδίαζε να βρεθούν στο «Άνφιλντ» να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους Λίβερπουλ. Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια και ο μικρός έμεινε απότομα δίχως πατέρα.

Η γιαγιά του πιτσιρίκου, επικοινώνησε με τη Liverpool Echo σε μια προσπάθεια να κάνει ένα μεγάλο δώρο στον εγγονό της και να του χαρίσει ένα τεράστιο χαμόγελο, με τον Στίβεν Τζέραρντ να ενημερώνεται από την εφημερίδα για την ιστορία του μικρού και να επικοινωνεί αμέσως μαζί του!

«Ο Στίβεν μας είπε ότι ήθελε να συναντήσει τον Τζακ και όλη την οικογένειά μας, αλλά μέχρι να γίνει αυτό ήθελε να μιλήσει και με τον μικρό μας, με Facetime στο κινητό. Μας είπε ότι θα επικοινωνήσει ένας συνεργάτης του μαζί μας για να κανονίσουμε μια συνάντηση στο Λίβερπουλ» ήταν τα λόγια της Ναντίν, μητέρας του μικρού Τζακ...

Κώστας Ζάλιαρης