Τελειώνει με την αγορά της Λιντς το αφεντικό της Παρί!

Πολύ σύντομα, η Λιντς θα έχει περάσει στα χέρια του Νασέρ Αλ Κελαΐφι και θ' αποτελεί το... μικρό αδερφάκι της Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία και θα τροφοδοτεί με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές κατά περιόδους!  



Τελειώνει με την αγορά της Λιντς το αφεντικό της Παρί!

Η «Parisien» επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα της πιθανής πώλησης των «παγωνιών» στον πρόεδρο των Παριζιάνων και η υπόθεση εμφανίζεται σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η γαλλική εφημερίδα, ο Αλ Κελαΐφι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το αγγλικό κλαμπ και η εταιρεία του, QSI έχει φτάσει πολύ κοντά στην εξαγορά της Λιντς.

Η αναζήτηση ενός αγγλικού ποδοσφαιρικού συλλόγου για επένδυση στην Αγγλία διήρκησε περίπου δυο χρόνια για την εταιρεία που αναμένεται να γίνει το μεγάλο αφεντικό των «παγωνιών», ωστόσο, το «Έλαντ Ρόουντ» και η ομάδα του Μπιέλσα, φαίνεται πως αποδείχθηκε το πιο δελεαστικό πρότζεκτ.

Το ποσό της αγοραπωλησίας, αναμένεται να ξεπεράσει τα 79 εκατομμύρια ευρώ που είχε παραχωρήσει η QSI πίσω στο 2011 για τις μετοχές της Παρί Σεν Ζερμέν, προτού οι άνθρωποι του Κατάρ αλλάξουν ολόκληρη την ιστορία των νυν κυρίαρχων του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Η Λιντς, αναμένεται να γίνει... το μικρό αδερφάκι της Παρί και μάλιστα, όπως αναφέρει η Parisien, θα δοθεί και ιδιαίτερη σημασία στα τμήματα υποδομής προκειμένου τα πιο ταλαντούχα παιδιά να παίρνουν την ευκαιρία της εξέλιξης και παρουσίας στο «Παρκ ντε Πρενς»...

Κώστας Ζάλιαρης