Παιχνίδι στα γκολ σε Λευκορωσία και Ουγγαρία προκριματικά

Απόψε θα διεξαχθεί η δεύτερη «δόση» της 4ης αγωνιστικής των ομίλων για τα προκριματικά του Euro 2020, με το στοιχηματικό μας παιχνίδι να εστιάζει σε δύο συνολικά αναμετρήσεις.  



Παιχνίδι στα γκολ σε Λευκορωσία και Ουγγαρία προκριματικά

Χθες για δεύτερη φορά ο τελικός απολογισμός έφτασε μία...«ανάσα» από το απόλυτο. Επιβεβαιώθηκε με σχετική άνεση κι από το πρώτο ημίχρονο το Goal/Goal στην Βουλγαρία, αλλά το Ισραήλ δεν κατάφερε ποτέ να σημειώσει κάποιο τέρμα απέναντι στην Πολωνία και υπέστη ήττα με το τελικό 4-0.

Η πρώτη επιλογή για απόψε έρχεται από την Λευκορωσία και το Μπορίσοφ, όπου στις 21:45 η εθνική ομάδα της χώρας θα φιλοξενήσει την Βόρεια Ιρλανδία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου των προκριματικών. Αναμέτρηση η οποία μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί και μία εκ των πιο αμφίρροπων της αποψινής δράσης. Αυτό γιατί από την μία βρίσκονται οι Λευκορώσοι, οι οποίοι πορεύονται πλέον στην 5η και τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμούς και έρχονται από την εντός έδρας ήττα με αντίπαλο την Γερμανία με 2-0. Ενώ από την άλλη είναι οι Βορειοϊρλανδοί, οι οποίοι συνέχισαν ακάθεκτοι και αήττητοι στην 1η θέση με εννέα βαθμούς, νικώντας πριν τρεις ημέρες την Εσθονία εκτός έδρας με 2-1. Βάση λοιπόν αυτών και οι δύο ομάδες θέλουν απόψε να κατακτήσουν την νίκη, η καθεμία φυσικά για δικούς της λόγους. Η μεν ομάδα του Ιγκόρ Κριουσένκο για να «σπάσει» επιτέλους το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων της και να πάρει βαθιά βαθμολογική «ανάσα» για την συνέχεια των προκριματικών, έχοντας απόψε και το «όπλο» της έδρας. Η δε ομάδα του Μάικλ Ο'Νιλ σκοπεύει να συνεχίσει στα νικηφόρα «μονοπάτια» και να κρατήσει το προβάδισμα των τριών βαθμών από την δεύτερη στην βαθμολογία, Γερμανία. Συμπερασματικά λοιπόν, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένεται γρήγορος ρυθμός και συνάμα γκολ, με αποτέλεσμα το GOAL/GOAL στην απόδοση του 2.20 να βγάζει αξία.

Η δεύτερη επιλογή μας, προέρχεται από την πόλη της Βουδαπέστης, εκεί όπου στις 21:45 η Ουγγαρία θα υποδεχθεί την Ουαλία για την 4η «στροφή» του 5ου ομίλου. Οι Ούγγροι αποτελούν δίκαια την ευχάριστη «έκπληξη» των προκριματικών, εφόσον μετά την εκτός έδρας νίκη τους επί του Αζερμπαϊτζάν με 3-1 πριν λίγες ημέρες βρίσκονται στην 1η θέση του ομίλου με έξι βαθμούς και σε ισοβαθμία με την 2η Κροατία. Αντίθετα, οι Ουαλοί είναι εκείνοι που απογοητεύουν με την αγωνιστική τους παρουσία και ύστερα από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 στην Κροατία πορεύονται πλέον στην 3η θέση με μόλις τρεις βαθμούς.

Επομένως, η λογική λέει πως η νίκη απόψε και για τις δύο ομάδες αποτελεί «μονόδρομο», διότι η ομάδα του Μάρκο Ρόσι θέλει να συνεχίσει την καλή της παρουσία στον όμιλο και ταυτόχρονα να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το σύνολο του Ράιαν Γκίγκς θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα για να συνεχίσει στο «κυνήγι» της πρώτης δυάδας, αλλάζοντας παράλληλα και το κακό κλίμα.

Στο δια ταύτα όμως. Με τις δύο εθνικές ομάδες να θέλουν το «τρίποντο» απόψε κι εφόσον αμφότερες διαθέτουν αρκετά δυνατές επιθετικές γραμμές, τα γκολ κι εδώ θα έχουν την «τιμητική» τους, με την τελική επιλογή να καταλήγει στο GOAL/GOAL σε απόδοση διπλασιασμού.

Οι σημερινές επιλογές:

 

  • Λευκορωσία – Βόρεια Ιρλανδία (21:45): Goal/Goal σε απόδοση 2.20

  • Ουγγαρία – Ουαλία (21:45): Goal/Goal σε απόδοση 2.00

 

Μαρίνος Πάντζης