Ο αγγλικός Τύπος σήμερα
Κοντά στην επίσημη συμμετοχή τους στο χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης είναι οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ώρα που προχωράνε οι μεταγραφές του Νασρί στη Μάντσεστερ Σίτι και των Μάτα και Μόντριτς στην Τσέλσι.

Daily Mirror
Στη Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σαμίρ Νασρί που θα προτιμούσε πάντως τη Γιουνάιτεντ ή μία εκ των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.
Χωρίς δεύτερη σκέψη θα απορρίπτονται προτάσεις κοντά στις 4 εκ λίρες για τον Σκοτ Πάρκερ, αφού κρίνονται απαράδεκτες από τη διοίκηση της Γουέστ Χαμ.
The Sun
Μία πρόταση κοντά στις 30 εκ λίρες και τον Γιόσι Μπεναγιούν ως αντάλλαγμα ετοιμάζει η Τσέλσι για τον Λούκα Μόντριτς.
Πολύ πιο νωρίς από ότι αρχικά είχε προβλεφθεί θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ρίο Φέρντιναντ.
Μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών θα περιμένει για την υπόθεση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Daily Star
Συνεχίζει να δίνει τη μάχη της η Μπλάκμπερν για τη μεταγραφή του Ραούλ από τη Σάλκε
Daily Mail
Τον Ρόκε Σάντα Κρουζ έχει στο στόχαστρο η Ράγιο Βαγεκάνο
The Guardian
Για τη μεταγραφή του Λούκα Μόντριτς πιέζει τον Ρομάν Αμπράμοβιτς ο Αντρέ Βίλας Μπόας.
Κοντά σε συμφωνία με τοη Γουέστ Μπρομ βρίσκεται ο Όουεν Χάργκριβς.
The Daily Telegraph
Την προσφορά της για τον Χουάν Μάτα φέρεται να ανέβασε η Τσέλσι κοντά στις 27 εκ λίρες.
The Independent
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εκτός έδρας της Στόουκ στον τεχνητό χλοοτάπητα της έδρας της Τουν έμεινε ο Τόνι Πιούλις.
The Times
Έτοιμη να μπει στο χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης και να παραχωρήσει ένα ποσοστό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η οικογένεια Γκλέιζερ για να μειώσει τα χρέη.