Ο Σάουθγκεϊτ θα στηρίξει τα νιάτα μέχρι τέλους!

Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, χάθηκε η ευκαιρία διεκδίκησης ενός τροπαίου για την εθνική ομάδα της Αγγλίας, όμως, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φανερώνει ξεκάθαρα πως προσπαθεί να επενδύσει σε αυτό το καινούριο που έχει χτίσει στα «τρία λιοντάρια»!  



Ο Σάουθγκεϊτ θα στηρίξει τα νιάτα μέχρι τέλους!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών», απογοητεύθηκε, μεν, από την ήττα (3-1) από την Ολλανδία στον ημιτελικό του Nations League, όμως, δήλωσε ένα πισωγύρισμα και μια κακή βραδιά δεν θα τον κάνουν να προδώσει τις ιδέες του και τη νοοτροπία με την οποία εργάζεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Το παιχνίδι απέναντι στους «οράνιε», ήταν το 34ο της θητείας του Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της Αγγλίας.

Έπειτα από την τρομερή επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όπου η εθνική ομάδα έφτασε μέχρι και τον ημιτελικό απέναντι στους Κροάτες, ο άνθρωπος που έκανε τον αγγλικό λαό να... συμπαθήσει και να κάνει μόδα το γιλέκο, απέδειξε ακόμα μια φορά ότι προσπαθεί να βάλει την ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας σε μια νέα εποχή.

Για 10η φορά στο χρονικό διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο των «τριών λιονταριών», ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παρέταξε 11άδα που είχε μέσο όρο ηλικίας μικρότερο των 25 ετών ζωής. Για την ακρίβεια, έφτασε στα 24 έτη και 156 ημέρες...

Στα χρονικά της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, οι προηγούμενοι 17 που υπηρέτησαν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από την άκρη του πάγκου, είχαν όλοι μαζί μόλις 10 ματς με αντίστοιχο μέσο όρο ηλικίας, από τις 595 αναμετρήσεις στις οποίες εργάστηκαν συνολικά!

Κώστας Ζάλιαρης