Νέος Διαγωνισμός: Κερδίστε δυο άλμπουμ της συλλογής FIFA 365 από την Panini!

Το καλοκαίρι των δώρων συνεχίζεται στο england365.gr και δύο αναγνώστες έχουν την ευκαιρία κερδίσουν το πολυτελές άλμπουμ FIFA 365 παίρνοντας μέρος στη διαδικασία μέσω Instagram!  Νέος Διαγωνισμός: Κερδίστε δυο άλμπουμ της συλλογής FIFA 365 από την Panini!

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας διεκδικεί στην Πορτογαλία το πρώτο Nations League και το england365.gr εκμεταλλεύεται την περίσταση για να μοιράσει νέα δώρα! 

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι:

Μπαίνετε στη σελίδα του england365.gr στο Instagram

Κάνετε follow στον λογαριασμό, like στο post του διαγωνισμού, tag έναν φίλο σας και γράφετε μια πρόβλεψη για την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ολλανδία που θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης! 

Οι δύο νικητές θα κερδίσουν μια ολοκληρωμένη συλλογή του FIFA 365 από την Panini, που περιέχει μερικά από τα δημοφιλέστερα ποδοσφαιρικά club από όλο τον πλανήτη, ενώ, μπορεί να δει κανείς φωτογραφίες με τις πιο χαρακτηριστικές ποδοσφαιρικές στιγμές της χρονιάς!

Υπάρχουν επίσης rankings και standings από τις μεγαλύτερες ανδρικές και γυναικείες παγκόσμιες διοργανώσεις, όπως επίσης περιέχονται για πρώτη φορά τρεις ελληνικές ομάδες, με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. 

Καλή επιτυχία σε όλους!