Αξίζει εμπιστοσύνη ο Ζοάο Φέλιξ

Ύστερα από οχτώ μήνες το UEFA Nations League επιστρέφει απόψε στην αγωνιστική του δράση με τα ημιτελικά από το 1ο γκρουπ της διοργάνωσης και η αρχή γίνεται με την αναμέτρηση Πορτογαλία – Ελβετία, αναμέτρηση στην οποία θα κινηθούμε και στοιχηματικά.  



Αξίζει εμπιστοσύνη ο Ζοάο Φέλιξ

Απόψε στις 21:45 ώρα Ελλάδος η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας θα αντιμετωπίσει στο «Ντραγκάο» την αντίστοιχη ομάδα της Ελβετίας για την φάση των ημιτελικών του UEFA Nations League. Οι Πορτογάλοι πραγματοποίησαν μία εξαιρετική πορεία στην φάση των ομίλων, αφού τερμάτισαν πρώτοι και αήττητοι στον 3ο όμιλο με οχτώ βαθμούς απολογισμό.

Οι Ελβετοί από την άλλη ολοκλήρωσαν κι εκείνοι την προηγούμενη φάση στην πρώτη θέση του ομίλου τους (2ος), με εννέα βαθμούς συγκομιδή όσους και το Βέλγιο, το οποίο ξεπέρασαν στα γκολ και το άφησαν στην δεύτερη θέση.

Απόψε δεν μετράει και πολύ η παρουσία και οι επιδόσεις των δύο εθνικών ομάδων πριν οχτώ μήνες, αφού από τότε έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στα δύο ρόστερ. Βάσει αποδόσεων, φαβορί και μάλιστα ξεκάθαρο υπάρχει κι αυτό είναι δίχως αμφιβολία η γηπεδούχος Πορτογαλία.

Αξία υπάρχει στα ειδικά των παικτών και συγκεκριμένα στο ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΖΟΑΟ ΦΕΛΙΞ, επιλογή που βρίσκεται σε απόδοση 3.00.

Ο 19χρονος επιθετικός της Μπενφίκα πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά φέτος με τους «αετούς», σημειώνοντας σε 26 αναμετρήσεις 15 γκολ κι απόψε θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο ανδρικό τμήμα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του και πιθανώς να ξεκινήσειο στην αρχική ενδεκάδα.

Όντας η «αιχμή του δόρατος» απόψε θα πάρει αρκετές ευκαιρίες, θέλοντας παράλληλα να συνδυάσει την «παρθενική» του συμμετοχή με ένα γκολ, με αποτέλεσμα να αξίζει την εμπιστοσύνη μας και στοιχηματικά.

Η επιλογή για σήμερα:

Πορτογαλία – Ελβετία (21:45): Anytime Scorer ο Ζοάο Φέλιξ σε απόδοση 3.00

Μαρίνος Πάντζης