Κοσμοσυρροή στη Μαδρίτη για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Με την πρώτη σέντρα του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ να βρίσκεται τρομερά κοντά, αφού απομένει κάτι περισσότερο από 24 ώρες πριν την σέντρα, 100.000 οπαδοί των Λίβερπουλ και Τότεναμ αναμένεται να ταξιδέψουν την ισπανική πρωτεύουσα και να μετατρέψουν την πόλη σ’ ένα φεστιβάλ ποδοσφαίρου.  



Κοσμοσυρροή στη Μαδρίτη για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο πρώτος αγγλικός εμφύλιος στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έπειτα από 11 χρόνια, φαίνεται πως θα μείνει αξέχαστος στην ισπανική πρωτεύουσα, με την πόλη να φορά τα γιορτινά της για να υποδεχθεί τους χιλιάδες φίλους των δύο συλλόγων.

Με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 31 βαθμούς Κελσίου, η πόλη που θα φιλοξενήσει τον τελικό, έχει ήδη γεμίσει με οπαδούς των δύο ομάδων, οι οποίοι έχουν κατακλύσει τα μαγαζιά και τα εστιατόρια της Μαδρίτης.

Αν και οι οπαδοί των «κόκκινων» ξεπερνούν σε αριθμό αυτούς των «σπιρουνιών», οι δύο ομάδες παρέλαβαν συνολικά 32.000 εισιτήρια, και όπως γίνεται αντιληπτό, μια μεγάλη μερίδα κόσμου αναμένεται να παρακολουθήσει τον αγώνα εκτός του γηπέδου.

Πολλοί είναι και αυτοί βέβαια, οι οποίοι περιπλανώνται στα σοκάκια της Μαδρίτης, αναζητώντας ένα τυχερό «χαρτάκι», που αν και θα τους κοστίσει ένα υπέρογκο ποσό, θα τους επιτρέψει να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις κερκίδες του «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

«Δρακόντεια» φυσικά θα είναι και τα μέτρα ασφαλείας, με την αστυνομία της πόλης να έχει αναφέρει ότι ήδη έχει εντοπίσει 21 πλαστά εισιτήρια να πωλούνται σε ανυποψίαστους φίλους των φιναλίστ.

Αν και την φετινή χρονιά για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν έχουν σημειωθεί ιδιαίτερα σημαντικά επεισόδια που να αφορούν οπαδούς της Λίβερπουλ ή της Τότεναμ, 4.700 αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους της Μαδρίτης, ενώ θα υπάρχουν και drones για να ελέγχεται και ο εναέριος χώρος.

Επιπλέον, το Τμήμα Μεταφορών ανέφερε ότι πάνω από 9.000 πτήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στην μέρα...