Το ταξίδι των Τσέλσι και Άρσεναλ μέχρι τον τελικό του Μπακού... (vids)

Οι σύλλογοι του Λονδίνου βρίσκονται μόλις λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Europa League στο Μπακού και θυμούνται μαζί με τους οπαδούς τους όλο τον δρόμο που διένυσαν μέχρι να φτάσουν να διεκδικούν το τρόπαιο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.  



Το ταξίδι των Τσέλσι και Άρσεναλ μέχρι τον τελικό του Μπακού... (vids)

Οι «μπλε» του Λονδίνου, σε αντίθεση με τους «κανονιέρηδες», είχαν αρκετά πιο εύκολο έργο, κυρίως στη φάση των νοκ-άουτ, όπου τουλάχιστον μέχρι και τα ημιτελικά, ό,τι εμπόδιο κι αν προέκυψε στην πορεία της ομάδας του Σάρι, δεν άλλαζε ο τίτλος του φαβορί για τις προκρίσεις.

Η Άρσεναλ, υπέστη ντροπιαστική ήττα από τη Ρεν στη Γαλλία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει ανατροπή στον επαναληπτικό του Λονδίνου, κοντραρίστηκε με τη Νάπολι – στον επαναληπτικό με την οποία ο Ράμσεϊ τραυματίστηκε και έχασε το φινάλε της σεζόν – ενώ, η Βαλένθια όσο μπόρεσε προέβαλε αντίσταση στον πρώτο ημιτελικό στο «Έμιρεϊτς».

Δείτε τα βίντεο που έφτιαξαν οι δύο σύλλογοι και δημοσίευσαν στα social media, με την πορεία τους μέχρι και το Μπακού, όπου απόψε θα λάβει χώρα ο «εμφύλιος» για το τρόπαιο του Europa League...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης