«Ίσως προλάβει τον τελικό του Champions League o Κεϊτά»

Ανοιχτό χαρακτήρισε ο προπονητής της Γουνιέας του ενδεχόμενο συμμετοχής του Ναμπί Κεϊτά στον τελικό του Champions League.



«Ίσως προλάβει τον τελικό του Champions League o Κεϊτά»

Ο άσος της Λίβερπουλ αποχώρησε στο 24ο λεπτό της πρώτης αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωση λόγω ζημιάς που αποκόμισε στους προσαγωγούς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα τον έχει πιθανότατα στη διάθεσή του για το κρίσιμο ραντεβού με την Τότεναμ (1/6) στο «Wanda Metropolitano» αφού οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία του από τα υπόλοιπα ματς της σεζόν.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε πονοκέφαλο και στον Πολ Πουτ, ο οποίος προετοιμάζει την Εθνική Γουνιέας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής που ξεκινά στις 21 Ιουνίου στα γήπεδα της Αιγύπτου. Ο ίδιος ωστόσο έδωσε ένα αρκετά ελπιδοφόρο update στους φίλους των «reds»…

«Βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και έχει καθημερινή συνεργασία με τον γιατρό του στην Ελβετία. Αν οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά μου αληθεύουν,  θα είναι έτοιμος σε δύο βδομάδες ενώ υπάρχουν πιθανότητες  να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Λίβερπουλ για τον τελικό του Champions League» ανέφερε στην «Foot224».

Γιάννης Τζιουμακλής