Ο Ποτσετίνο ζητάει πλάνο και η Γιουβέντους παραμονεύει

Μόνο εάν υπάρχει σαφές πλάνο θα παραμείνει στην Τότεναμ ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, την ώρα που η Γιουβέντους λέγεται ότι έχει ήδη κάνει την πρώτη επαφή για τον Αργεντινό.



Ο Ποτσετίνο ζητάει πλάνο και η Γιουβέντους παραμονεύει

Η πρόκριση της Τότεναμ στον τελικό του Champions League πυροδότησε νέες συζητήσεις για το μέλλον του Ποτσετίνο, με τον ίδιο να έχει δηλώσει πριν το δεύτερο παιχνίδι με τον ¶γιαξ πως θα ήταν πολύ πιθανό να αποχωρήσει εάν κατακτούσε το τρόπαιο με τους Spurs.

Ο Αργεντινός ρωτήθηκε την Παρασκευή για το τι μέλλει γενέσθαι και μόνο εγγυήσεις δεν έδωσε για μετά το καλοκαίρι, ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς να γίνουν επενδύσεις στο ρόστερ της ομάδας.

«Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να ξέρω τι πρέπει να καταφέρουμε και για το τι πρέπει να παλέψουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν είμαι ανοιχτός σε ένα νέο κεφάλαιο χωρίς πλάνο, χωρίς μια ξεκάθαρη ιδέα. Εάν περιμένουμε να είμαστε κάθε χρονιά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να δημιουργήσουμε πλάνο που ίσως χρειάζεται να είναι διαφορετικό από αυτό που είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Είμαστε πολύ αφελείς εάν πιστεύουμε ότι θα λειτουργούμε όπως λειτουργούσαμε όλα αυτά τα χρόνια και πως θα είμαστε κάθε σεζόν στον τελικό του UCL και θα ανταγωνιζόμαστε την Μάντσεστερ Σίτι ή την Λίβερπουλ ή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε πέντε χρόνια καταφέραμε πολλά πράγματα, αλλά τώρα τι καινούργιο έρχεται. Αυτό είναι το πόιντ μου», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, ιταλικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως η Γιουβέντους θέλει να τον κάνει αντικαταστάτη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον Ποτσετίνο να ζητάει από την «βέκια σινιόρα» 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Γιώργος Σιάφας