Ο Σάρι άφησε τους βοηθούς του να δώσουν οδηγίες και δεν είδε τα τελευταία πέναλτι!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε διαφορετικούς λόγους για τους οποίους επέλεξε να μη μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του στην παράταση του επαναληπτικού ημιτελικού με την ¶ιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ, δεν είδε και τα δυο τελευταία πέναλτι της διαδικασίας από την οποία η Τσέλσι πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Μπακού!  



Ο Σάρι άφησε τους βοηθούς του να δώσουν οδηγίες και δεν είδε τα τελευταία πέναλτι!

Ο Ιταλός τεχνικός, ναι μεν φώναζε συνεχώς και έκανε κινήσεις κοντά στην πλάγια γραμμή για να δώσει δύναμη στους παίκτες του ν' αντέξουν στην παράταση, όταν αντιλήφθηκε πως είχε επέλθει πλέον κόπωση, ωστόσο, δεν τους μίλησε ούτε στην ανάπαυλα του εξτρά χρόνου, ούτε πριν τα πέναλτι.

¶φησε τους βοηθούς του να το κάνουν, αφού το έχει για... γούρι και δεν ήθελε να το παραβλέψει σε αυτή τη σημαντική βραδιά για εκείνον και την ομάδα του.

Αργότερα, όταν πλέον η Τσέλσι είδε τον Αθπιλικουέτα να χάνει το πέναλτι, με τον Τραπ ν' αποκρούει, ο Σάρι δεν άντεχε το άγχος της διαδικασίας και γύρισε πλάτη στα δύο τελευταία χτυπήματα. Ο Κέπα απέκρουσε την προσπάθεια του Πασιένσια, ο Αζάρ σκόραρε και οι «μπλε» βρίσκονται στον τελικό!

Κώστας Ζάλιαρης