Όλντριτζ: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Σουάρες στο πρώτο ματς»

Δριμεία κριτική άσκησε ο Τζον Όλντριτζ στον Λουίς Σουάρες για τη συμπεριφορά του Ουρουγουανού στο ματς του «Καμπ Νου» με τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League.



Όλντριτζ: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Σουάρες στο πρώτο ματς»

Οι δύο ομάδες δίνουν αύριο (7/5) τη ρεβάνς στο «Άνφιλντ» και ο παλαίμαχος άσος των «reds» θέλησε να ξεκαθαρίσει με σκληρό τρόπο πως -τουλάχιστον στα δικά του μάτια- ο πρώην άσος των Μέρσεϊσαϊντες το... παράκανε στη Βαρκελώνη (3-0)!

«Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του Σουάρες στο πρώτο ματς. Δεν με πείραξε το ότι πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε. Το γεγονός ότι φόρεσε κατά το παρελθόν την κόκκινη φανέλα δεν του απαγορεύει να πανηγυρίσει ένα σημαντικό τέρμα σε έναν ημιτελικό Champions League»

«Οι χαζομάρες που έκανε με ή χωρίς την μπάλα σε όλο το ματς ήταν όμως πολύ ενοχλητικές. Προκαλούσε τους παίκτες της Λίβερπουλ και προσπαθούσε να εκμαιεύσει την τιμωρία τους από τον διαιτητή»

«Έπαιξε πονηρά, αγωνίστηκε με βρώμικο τρόπο και γενικότερα έκανε όλα αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε την περίοδο που αγωνιζόταν στη Λίβερπουλ και ο κόσμος της ομάδας τον στήριζε»

«Ξέρουμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ικανός να... ποδοπατήσει τη γιαγιά του για να σκοράρει αλλά όλοι μας θα πρέπει να σεβόμαστε κάποιους ανθρώπους που μας βοήθησαν στο παρλεθόν. Ο Σουάρες πήρε την αγάπη που του δώσαμε και μας την πέταξε στα μούτρα!» τα λόγια του.

Γιάννης Τζιουμακλής