Ο Μέσι... απειλεί τους top-scorers απέναντι στο Big-6 της Πρέμιερ Λιγκ!

Έπειτα και από τα δυο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Λίβερπουλ στην πρώτη του συνάντηση με τους «κόκκινους» για τα φετινά ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Λιονέλ Μέσι... απειλεί τους κορυφαίους σκόρερ κόντρα στο Big-6 της Λίβερπουλ και μπορεί να ξεπεράσει άμεσα και τον Εντέν Αζάρ!  



Ο Μέσι... απειλεί τους top-scorers απέναντι στο Big-6 της Πρέμιερ Λιγκ!

Έχει ήδη περισσότερα γκολ από αυτά που έχουν πανηγυρίσει απέναντι στις μεγάλες δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο Χάρι Κέιν (22 μέχρι στιγμής) και παλαιότερα οι Γουέιν Ρούνεϊ (20) και Ρόμπιν Φαν Πέρσι (18).

Κι αυτό, δίχως να παίζει στην ίδια Λίγκα!

Ο Λιονέλ Μέσι, έχει πλέον 26 γκολ κόντρα στο Big-6 της Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά μπορεί να βελτιώσει περισσότερο την επίδοσή του, αφού, το βράδυ της προσεχούς Τρίτης θα παίξει και το δεύτερο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για τους «4» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια, μετά το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης στο «Καμπ Νόου», ίσως να είναι αχρείαστο να βρεθεί ο «μάγος» στα αρχικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, όλοι γνωρίζουν πως ο Μέσι στα 26 τέρματα απέναντι σε αγγλικούς εκπροσώπους, βρίσκεται μαζί με τον Εντέν Αζάρ στο Top-3 των σκόρερ κόντρα στις ομάδες της Πρέμιερ που καταλαμβάνουν τις 6 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας!

Ο Βέλγος αστέρας της Τσέλσι έχει τα ίδια τέρματα (26), με τον Τζέιμι Βάρντι να έχει φτάσει στα 31 έπειτα και από τα δυο πιο πρόσφατα γκολ που πέτυχε απέναντι στην Άρσεναλ, ενώ, κορυφαίος όλων είναι ο Σέρχιο Αγουέρο που έχει ξεφύγει και μετράει αισίως 43 όλα αυτά τα χρόνια που προσφέρει στο αγγλικό ποδόσφαιρο και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Κώστας Ζάλιαρης