Ο Μέσι έχει γίνει... μαρτύριο για τους Άγγλους (pic & vid)

Η Λίβερπουλ έγινε απλά ακόμα μια αγγλική ομάδα που... υποφέρει κόντρα στον Λιονέλ Μέσι. Δυο γκολ απέναντι και στους «κόκκινους» μετράει πλέον ο Αργεντινός αστέρας της Μπαρτσελόνα, που πρόσθεσε το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ στη... συλλογή των «θυμάτων» του από το Νησί.  



Ο Μέσι έχει γίνει... μαρτύριο για τους Άγγλους (pic & vid)

Ο αρχηγός και πραγματικός ηγέτης των «μπλαουγκράνα» έκανε γι' ακόμα μια μεγάλη ευρωπαϊκή νύχτα, όλο τον κόσμο να μιλάει για εκείνον και να υποκλίνεται στο ποδοσφαιρικό του μεγαλείο.

Με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Λίβερπουλ στο «Καμπ Νόου», φαίνεται ουσιαστικά να καθάρισε την υπόθεση πρόκριση και να έχει μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς του «Άνφιλντ».

Με τα δυο του γκολ, το δεύτερο εκ των οποίων είναι... μαγικό με την εκτέλεση φάουλ που θα ζήλευε μέχρι και λογισμικό παιχνιδοκονσόλας για την ακρίβεια με την οποία η μπάλα πέρασε δίπλα από το τείχος για να καταλήξει στα δίχτυα, ο Λιονέλ Μέσι έφτασε στα 600 τέρματα με τους «μπλαουγκράνα».

 

 

Παράλληλα, πρόσθεσε και τη Λίβερπουλ στη λίστα με τα αγγλικά «θύματά» του, με τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι να την έχουν... πληρώσει περισσότερες φορές από κάθε άλλο αγγλικό σύλλογο.

Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ είχαν βρεθεί ήδη στη... συλλογή του Αργεντινού «μάγου» και πλέον, τους κάνει παρέα και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης