Ρίχνονται στην μεγάλη μάχη Τότεναμ και Άγιαξ

Έτοιμοι για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League είναι η Τότεναμ και ο Άγιαξ, που θα κοντραριστούν στο Λονδίνο με φόντο τον τελικό της Μαδρίτης.



Ρίχνονται στην μεγάλη μάχη Τότεναμ και Άγιαξ

Πίσω τους θέλουν να αφήσουν την πρώτη εντός έδρας απώλεια οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, που το σαββατοκύριακο δέχθηκαν το πρώτο τους γκολ στο νέο τους γήπεδο και είδαν την Γουέστ Χαμ να επικρατεί με σκορ 1-0.

Έχοντας αποκλείσει την Μάντσεστερ Σίτι μετά το συναρπαστικό δεύτερο παιχνίδι στο Μάντσεστερ, οι Spurs επιθυμούν να φτάσουν σε έναν μεγάλο τελικό έχοντας για ακόμη μία φορά αρκετές απουσίες. Σημαντική είναι, ωστόσο, η επιστροφή του Μουσά Σισοκό ο οποίος έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα τις περασμένες ώρες για να συμπεριληφθεί κανονικά στα πλάνα του προπονητή του. Διαθέσιμος θα είναι και ο Γιαν Βερτόνχεν, που έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης στο ματς με τα «σφυριά». Σίγουρα εκτός είναι οι Κέιν, Γουίνκς, Λαμέλα και Οριέ (όλοι τραυματίες) αλλά και ο Σον Χέουνγκ-Μιν που είναι τιμωρημένος.

Από την πλευρά του ο Άγιαξ είναι πάνοπλος και μάλιστα ξεκούραστος εδώ και μία εβδομάδα, με την Eredivisie να έχει αποφασίσει να αναβάλει την εγχώρια υποχρέωσή του για να πάρει περισσότερο χρόνο και άνεση να προετοιμαστεί για το σημερινό ματς. Αυτό θα είναι η τέταρτη αναμέτρηση για τους Ολλανδούς επί αγγλικού εδάφους στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τα προηγούμενα τρία να έχουν λήξει ισόπαλα (δύο με Άρσεναλ, μία με Μάντσεστερ Σίτι).

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γιορίς, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Τρίπιερ, Ρόουζ, Σισοκό, Έρικσεν, Λούκας Μόουρα, Ντέλε, Γιορέντε

Άγιαξ: Ονάνα, Μαζράουι, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ταγλιαφίκο, Σένε, Ντε Γιονγκ, Ζίγιετς, Φαν ντε Μπεεκ, Νέρες, Τάντιτς