Ο Γκρίνγουντ μαγεύει και με το αριστερό πόδι! (vid)

Στα 27 γκολ με τα μικρά τμήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε ο Μέισον Γκρίνγουντ και το βράδυ της Δευτέρας σκόραρε με απίστευτο τρόπο από μεγάλη απόσταση χρησιμοποιώντας το αριστερό του πόδι!  



Ο Γκρίνγουντ μαγεύει και με το αριστερό πόδι! (vid)

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει τόσο ως εξτρέμ, όσο και στην επίθεση, έχει κάνει τους ανθρώπους των υποδομών των «κόκκινων διαβόλων» να μην πιστεύουν στα μάτια τους πλέον με όσα βλέπουν από εκείνον.

Είναι πραγματικά δύσκολο ν' αντιληφθεί κανείς την απίστευτη ικανότητα που έχει ο Γκρίνγουντ και με τα δυο του πόδια, κάνοντας το απίθανο στην άνετη νίκη (5-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κ-23 απέναντι στη Νιούκαστλ, το βράδυ της Δευτέρας.

Πήρε φόρα και εκτέλεσε φάουλ με το αριστερό από μεγάλη απόσταση, πετυχαίνοντας τρομερό γκολ και γράφοντας εκείνη τη στιγμή το 4-0 για την ομάδα του.

Αυτό που προκαλεί... παράνοια, είναι το γεγονός πως φέτος έχει βρει δίχτυα τρεις φορές από στημένη φάση, όμως, τις προηγούμενες δυο το είχε κάνει με το δεξί πόδι και τώρα δοκίμασε το αριστερό, για να δικαιωθεί στον απόλυτο βαθμό!

Σε σύνολο 27 αγώνων την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Μέισον Γκρίνγουντ έχει πετύχει ισάριθμα γκολ (!), έχει 12 ασίστ, έγινε ο νεότερος ever για τον σύλλογο του Μάντσεστερ που έπαιξε σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη συμμετοχή του στον επαναληπτικό με την Παρί Σεν Ζερμέν στους «16», ενώ, έκανε και την πρώτη του εμφάνιση στο «Ολντ Τράφορντ» μπαίνοντας με αλλαγή στο ματς με τη Γουέστ Χαμ, το περασμένο Σάββατο.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης