Αφοπλιστική ειλικρίνεια του Σκόουλς για τον... ένα μήνα στην Όλνταμ! (vid)

Ο Πολ Σκόουλς δεν έκρυψε τίποτα απ' όσα βίωσε στην Όλνταμ στον ένα μήνα θητείας του στον πάγκο της ομάδας της LeagueTwo, στην πρώτη του προπονητική απόπειρα. «Ήταν η ομάδα της γειτονιάς μου και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις σκέφτεσαι πως εσύ θα είσαι αυτός που θα τη σώσεις, αλλά...» είπε και ανέλυσε όλα όσα αντίκρισε, ξεκαθαρίζοντας πως: «Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου».  



Αφοπλιστική ειλικρίνεια του Σκόουλς για τον... ένα μήνα στην Όλνταμ! (vid)

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τηλεσχολιαστής στο BT Sport, δοκίμασε την τύχη του στην προπονητική σε μια αποστολή που ήταν τρομερά δύσκολη, γνωρίζοντας όμως απόλυτα σε τι πρόκληση έβαλε τον εαυτό του...

Μιλώντας για την εμπειρία του από τις 31 μέρες ως κόουτς σε χαμηλό επίπεδο, ο Πολ Σκόουλς ήταν τρομερά ειλικρινής...

«Ήξερα ότι δεν ήταν η ιδανική δουλειά και ότι θα έπρεπε να κάνω πολλά, αλλά πραγματικά το απόλαυσα. Οι παίκτες είχαν διάθεση και ήθελαν να βελτιωθούν... Οι εγκαταστάσεις μας δεν ήταν ιδιαίτερα καλές, αλλά τα ήξερα όλα αυτά. Δεν ήταν κάτι που ξεκινούσα και σκεφτόμουν “που θα προπονηθούμε αν έχει κακό καιρό, να πάρω μήπως τηλέφωνο τον Νίκι Μπατ να μου παραχωρήσει ένα γήπεδο προπόνησης...”, αλλά δεν υπήρχε ζεστό νερό και γενικά τα πράγματα ήταν σε μια γενική αταξία.

Παρ' όλα αυτά δεν το μετανιώνω. Στο 90% το απόλαυσα αυτό που έκανα....

Ήταν βαρετά τα απογεύματα που έπρεπε να καθίσω να παρακολουθήσω ποδόσφαιρο της κατηγορίας για να έχω άποψη, αλλά οι δικοί μου παίκτες ήταν αρκετά καλοί... Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν θέματα με παίκτες που ήταν έμπειροι και δεν τους άξιζε ο τρόπος με τον οποίο τους συμπεριφερόταν ο σύλλογος. Οπότε, όταν μου είπαν “μην τον βάλεις να παίξει αυτόν...”, τότε κατάλαβα ότι ήταν η ώρα να φύγω...» ήταν τα λόγια του.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης