Κέιν: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Πιο δυνατός υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει μετά τον νέο του τραυματισμό ο Χάρι Κέιν, που συνεχάρη τους συμπαίκτες του για τη νίκη κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στους «8» του Champions League.



Κέιν: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο που είχε και προηγούμενους τραυματισμούς (αστράγαλος) και κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, με τον ίδιο να δηλώνει μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που βγήκα εκτός με τραυματισμό, αλλά κάθε δυσκολία είναι μια ευκαιρία για να επιστρέψεις πιο δυνατός από ποτέ. Σπουδαίο τελείωμα από τα παιδιά που συνέχισαν και πήραν τη νίκη».

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="el"><p lang="en" dir="ltr">Gutted to go off injured but every setback is a chance to come back stronger than ever. Big finish from the boys to go on and win! <a href="https://twitter.com/hashtag/COYS?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#COYS</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/UCL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#UCL</a> <a href="https://t.co/vWR79WlMT6">pic.twitter.com/vWR79WlMT6</a></p>&mdash; Harry Kane (@HKane) <a href="https://twitter.com/HKane/status/1115942607279017985?ref_src=twsrc%5Etfw">10 Απριλίου 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Γιώργος Σιάφας