Έχουν έτοιμο κορεό για το Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι

Με κορεό που θα σχηματίζει την φράση «To Dare Is To Do» θα ξεκινήσει το παιχνίδι της Τότεναμ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, με τους Spurs να ζητούν παράλληλα από τους οπαδούς τους να τηρήσουν τους κανόνες για τις θέσεις καθήμενων/ορθίων.  



Έχουν έτοιμο κορεό για το Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι

Λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ματς του Champions League ανάμεσα στις δύο αγγλικές ομάδες στο νέο γήπεδο των Λονδρέζων, ο σύλλογος απέστειλε e-mail στους κατόχους διαρκείας ενημερώνοντάς τους πως στο South Stand θα υπάρχουν πλαστικές σακούλες τις οποίες οι οπαδοί θα πρέπει να σηκώσουν στον αέρα πριν την σέντρα. Το σημαντικό, σε ένα γήπεδο γεμάτο καινοτομίες, είναι πως οι συγκεκριμένες σακούλες θα είναι ανακυκλώσιμες!

Παράλληλα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έλαβαν υπενθύμιση για τις θέσεις καθήμενων/ορθίων, με τους Spurs να τονίζουν πως θα πρέπει όλοι να σεβαστούν τους ισχύοντες κανονισμούς και να κάθονται κανονικά στα καθίσματά τους. Άξιο σημείωσης είναι πως το καινούργιο γήπεδο της Τότεναμ έχει προδιαγραφές για θέσεις ορθίων, αλλά πρώτα θα πρέπει να αλλάξει ο συγκεκριμένος νόμος.

Γιώργος Σιάφας