Ο Ραούλ Χιμένες... αγάπησε το Κύπελλο και σκόραρε σε τέσσερις γύρους! (vids)

Δυστυχώς για εκείνον και τη Γουλβς δεν θα παίξει ακόμα ένα παιχνίδι, όπως ιδανικά θα ήθελε, στο Κύπελλο Αγγλίας, όμως, ο Ραούλ Χιμένες κατάφερε να σκοράρει σε τέσσερις γύρους στη φετινή διοργάνωση με τους «λύκους», έναν λιγότερο από τον Πέντραγκ Άμοντ της Νιούπορτ Κάουντι!  



Ο Ραούλ Χιμένες... αγάπησε το Κύπελλο και σκόραρε σε τέσσερις γύρους! (vids)

Ο Μεξικανός επιθετικός, πρόσφατα αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή κι έγινε πλέον μόνιμος κάτοικος «Μολινό», με την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο να διαθέτει 32 εκατομμύρια προς τη Μπενφίκα και να πραγματοποιεί την ακριβότερο μεταγραφή στην ιστορία του κλαμπ!

Με 16 γκολ μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις και την ομάδα μέσα στη 10άδα της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, ο Ραούλ Χιμένες σχεδόν έχει... ήδη κάνει την απόσβεση, σκοράροντας μάλιστα σε τέσσερις διαφορετικούς γύρους του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας, μέχρι και τα ημιτελικά στο «Γουέμπλεϊ»!

Ο πανηγυρισμός με τη μάσκα... δεν του βγήκε σε καλό, αφού η Γουλβς αποκλείστηκε, ωστόσο, ο Χιμένες θα έχει να θυμάται πως έφτασε μια ανάσα από την επίδοση του Πέντραγκ Άμοντ της Νιούπορτ Κάουντι που στην τρομερή φετινή πορεία της ομάδας του στο FA Cup, σκόραρε σε 5 διαφορετικές φάσεις.

Ο φορ των «λύκων» πέτυχε γκολ απέναντι στις Λίβερπουλ, Σριούσμπερι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουότφορντ και ξέρει πως έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να βοηθήσει την ομάδα του, παρά τον αποκλεισμό...


 

 

Κώστας Ζάλιαρης