«Επίθεση» Στέρλινγκ στον Μπονούτσι που κατηγόρησε τον Κεν για την αντίδρασή του προς τους ρατσιστές! (pic)

«Μέτωπο» με τον Λεονάρντο Μπονούτσι άνοιξε ο Ραχίμ Στέρλινγκ που δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι άκουσε από τον έμπειρο στόπερ της Γιουβέντους να επιρρίπτει ευθύνες στον Μόιζε Κεν όταν εκείνος αντέδρασε προς τους ρατσιστές οπαδούς της Κάλιαρι!  Advertisement
«Επίθεση» Στέρλινγκ στον Μπονούτσι που κατηγόρησε τον Κεν για την αντίδρασή του προς τους ρατσιστές! (pic)

Ο 19χρονος φορ των «μπιανκονέρι» σκόραρε στη νίκη (2-0) της ομάδας του, το βράδυ της Τρίτης και πήγε να σταθεί μπροστά στους οπαδούς της Κάλιαρι, ως αντίδραση σε όσα άκουγε από εκείνους όλο το βράδυ.

Ο Λενάρντο Μπονούτσι θεώρησε πως έτσι ο Κεν λόγω και της ηλικίας του, το μοναδικό που καταφέρνει είναι να ρίξει λάδι στη φωτιά, λέγοντας: «Έγινε ό,τι έγινε αλλά για εμένα τώρα το φταίξιμο είναι στο 50-50. Φταίει και ο Κεν. Έπρεπε να πανηγυρίσει με εμάς, τους συμπαίκτες του και το ξέρει ότι μπορούσε να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα από αυτό που τελικά έκανε. Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα, όχι να προκαλούμε περισσότερο κι εμείς...».

Ο Στέρλινγκ, που πρόσφατα προέβη σε μια αντίστοιχη αντίδραση προς τους ρατσιστές οπαδούς του Μαυροβουνίου στην Ποντγκόριτσα στο ματς της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, έγραψε τη δήλωση του Μπονούτσι στο Instagram και σχολίασε: «Τώρα γελάμε όλοι μαζί...». 

Κώστας Ζάλιαρης