Έβαλε… το χεράκι του κι ο Μπέκαμ!

Σημαντικός ήταν ο ρόλος του Ντέιβιντ Μπέκαμ στη μετακίνηση του Ρόμπι Κιν στους Λ.Α. Γκάλαξι! Έστω και άθελά του, ο Άγγλος σούπερ σταρ «έψησε» το νέο μεταγραφικό απόκτημα της αμερικανικής ομάδας, όταν τον περασμένο Ιανουάριο συμμετείχε στις προπονήσεις της Τότεναμ και μιλούσε συνεχώς για τον σύλλογο του Λος Άντζελες!



Έβαλε… το χεράκι του κι ο Μπέκαμ!

Ο Κιν θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια που προβλέπει το συμβόλαιο που υπέγραψε με τη νέα του ομάδα, με την Τότεναμ να λαμβάνει 3,5 εκατ. λίρες για την παραχώρηση του Ιρλανδού επιθετικού. Ο τελευταίος, είχε αντιληφθεί πως ο κύκλος του στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» είχε κλείσει και αναζητούσε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, βρίσκοντας νέα ποδοσφαιρική στέγη στην Αμερική. Όπως τόνισε, το υπερατλαντικό ταξίδι ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του, ενώ και η παρουσία του Μπέκαμ στους Γκάλαξι αποδείχθηκε καθοριστική.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στη καριέρα μου. Πάντα σκεφτόμουν να αγωνιστώ στην Αμερική και πλέον μου δίνεται η δυνατότητα να το κάνω. Ο πρόεδρος και ο προπονητής της νέας μου ομάδας με έκαναν να αισθανθώ από την πρώτη στιγμή πολύ άνετα, αφού μου τηλεφώνησαν για να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για το γεγονός πως πλέον θα αγωνίζομαι στην ομάδα τους. Ομολογώ πάντως ότι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με έκανε να ενθουσιαστώ με την προοπτική του MLS, όταν τον περασμένο Ιανουάριο προπονούταν μαζί μας στην Τότεναμ και μιλούσε συνεχώς με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογό του» τόνισε ο Ρόμπι Κιν.