Μπέιλ : «Πρότυπά μου οι Ανρί και Μπέργκαμπ»! (vid)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την ιδιαίτερη συμπάθεια του προς την Άρσεναλ της εποχής των Τιερί Ανρί και Ντένις Μπέργκαμπ, βάζοντας φωτιά στην κόντρα μεταξύ των «κανονιέρηδων» και των Spurs στους οποίους αγωνίστηκε...  



Μπέιλ : «Πρότυπά μου οι Ανρί και Μπέργκαμπ»! (vid)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BT Sport, ο Ουαλός επιθετικός αναφέρθηκε στην συμπάθεια που είχε από μικρός στην Άρσεναλ, λόγω και της παρουσίας των Τιερί Ανρί και Ντένις Μπέργκαμπ, ενώ επισήμανε ότι αυτό μπορεί να μην αρέσει στους φίλους της πρώην ομάδας του.

«Συνήθιζα να βλέπω την Άρσεναλ όταν ήμουν μικρός και πραγματικά απολάμβανα να βλέπω παίκτες σαν τον Τιερί. Μου άρεσε επίσης να βλέπω και τον Ντένις Μπέργκαμπ. Είχαν μια πραγματικά σπουδαία ομάδα τότε, ωστόσο δεν νομίζω οι φίλοι της Τότεναμ να χαρούν ιδιαίτερα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του Ράιαν Γκιγκς. «Ήταν ένα τεράστιο ίνδαλμα, κάτι σαν τον παιδικό μου ήρωα. Προφανώς το ότι ήταν Ουαλός και αριστεροπόδαρος με έκανε να θέλω να του μοιάσω».

Δωρέαν φρουτάκια: Δοκίμασε την τύχη σου!

Όσον αφορά τη σχέση που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα χρόνια που συνυπήρξαν στη Ρεάλ, ο ποδοσφαιριστής των «μερένγκες» τόνισε:

«Ο Κριστιάνο είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής που πραγματικά απολάμβανα να παίζω μαζί του. Προφανώς τα media προσπάθησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να δημιουργήσουν προβλήματα όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τα πηγαίναμε πολύ καλά. Επαναλαμβάνω ότι είναι ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής που προσέφερε πολλά στην Ρεάλ και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί».

Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός που βρίσκεται στην Μαδρίτη από το 2013, εξομολογήθηκε ότι δεν περίμενε με τίποτα 50.000 κόσμο στην παρουσίαση του στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, εκθείασε την Σαουθάμπτον για τις ευκαιρίες που του έδωσε να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη του προπόνηση με την ανδρική ομάδα των «αγίων».

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το μαγικό βράδυ του 2010 με το χατ-τρικ απέναντι στην Ίντερ στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Τότεναμ καθώς όπως είπε ήταν το ματς που κατάλαβε ότι μπορεί να σταθεί ποδοσφαιρικά σε αυτό το υψηλό επίπεδο.

Χρήστος Κατριμουστάκης