Τους... ζάλιζε από μικρός ο Χάντσον-Οντόι! (vid)

Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και... τρελαίνει κόσμο, δείχνει το wonderkid της Τσέλσι σε ηλικία 14 ετών να ταλαιπωρεί με μεγάλη ευκολία τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες σε σχολικούς αγώνες!  



Τους... ζάλιζε από μικρός ο Χάντσον-Οντόι! (vid)

Η ικανότητα του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι να ντριμπλάρει εύκολα τους αντιπάλους αξιοποιώντας την ταχύτητα, τη δύναμη και τη τεχνική του ήταν εμφανέστατη και από τα πρώτα του βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Αυτό φανερώνουν τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα, στα οποία πετυχαίνει γκολ που δείχνουν πόσο μεγάλη ποιοτική διαφορά είχε από τα άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Το εντυπωσιακό ήταν ότι έκανε με μεγάλη άνεση και κινήσεις που θύμιζαν τον μεγάλο Βραζιλιάνο σταρ, Ροναλντίνιο.

Ήταν μόλις 14 ετών και εκπροσωπούσε το σχολείο Whitgift του Croydon. Ο νεαρός έκανε φέτος την εμφάνισή του στο κοινό της Τσέλσι έχοντας εκτοξεύσει την απόδοσή του, παρά το γεγονός ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν του δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Η εξέλιξη και η ποδοσφαιρική του ικανότητα εκπλήσσει τους πάντες και ήδη έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο, όμως το λονδρέζικο club του έκλεισε το δρόμο, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος είχε ζητήσει να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.

Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα ήρθε και η πρώτη κλήση στην Εθνική Ανδρών της Αγγλίας, για τα προκριματικά του Euro 2020. Αυτό έγινε χωρίς να έχει συμμετοχή ως βασικός στη Πρέμιερ Λιγκ με τους «μπλε» και δίχως να έχει αγωνιστεί με την U21 των «Τριών Λιονταριών».

 

 

Θανάσης Κρητικός