Σκοράρει non-stop ο Αγουέρο και ισοπεδώνει τους Γερμανούς

Ο Σέρχιο Αγουέρο έφτασε στα 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχει καταφέρει να πετύχει περισσότερα τέρματα από... ολόκληρη τη Σάλκε μέσα στο 2019 και ειδικά κόντρα στους Γερμανούς έχει ιδιαίτερη έφεση!  



Σκοράρει non-stop ο Αγουέρο και ισοπεδώνει τους Γερμανούς

Ο Αργεντινός θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για το κλαμπ, βρήκε ακόμα δυο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα σε ματς της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, αφού, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει από τη λίστα των σκόρερ σε μια αναμέτρηση που το σκορ έφτασε στο τελικό 7-0 επί των «βασιλικών μπλε» στη ρεβάνς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ κι έκανε και το 2-0 για να τελειώσει ουσιαστικά όλο το ματς, σκοράροντας με εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα αλλά και με πολύ δύσκολο σουτ από κλειστή γωνία κάτω απ' τα πόδια του αντίπαλου γκολκίπερ.

 

 

Με αυτά τα δυο γκολ κατάφερε να φτάσει στα 25 για φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ, με τα 11 τέρματα που έχει μετρήσει μέσα στο 2019, έχει ξεπεράσει... ολόκληρη τη Σάλκε που έχει σκοράρει μόλις 8 φορές στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μέχρι και αυτό το σημείο!

Στις τελευταίες 8 σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, έφτασε πλέον για 7η φορά στο 25+ όσον αφορά τα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει μέσα σε μια αγωνιστική περίοδο, με την υψηλότερη τιμή να είναι αυτή των 33 τερμάτων τη σεζόν 2016-2017.

 

 

Παράλληλα, ο Σέρχιο Αγουέρο έχοντας πλέον βρει δίχτυα στα ματς με τις Χόφενχαϊμ, Λιόν και στις δύο αναμετρήσεις με τη Σάλκε, έχει καταφέρει να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ επιπλέον, κάτι... παθαίνει μόλις τίθεται αντιμέτωπος με σύλλογο από τη Γερμανία, αφού μετράει 11 γκολ στις τελευταίες 7 συναντήσεις τους...

Κώστας Ζάλιαρης